Saturday Classics – 09052020

Kevät riehaannuttaa, mutta mennään nautiskellen tämä päivä. Päivän teemaan sopivana biisinä on John Denverin ylistys luonnolle vuodelta 1971. ‘Sunshine on My Shoulders’ löytyy ‘Poems, Prayers & Promises’  -albumilta, jolla hän löi itsensä läpi. Melankolinen, mutta hieno biisi. Ja nyt minä lähden asettelemaan aurinkoa olkapäilleni.

Spring can make you restless, but let’s just enjoy this melancholy today. Today we’ll listen John Denver‘s ‘Sunshine on My Shoulders’ from 1971. The song can be found from the ‘Poems, Prayers & Promises’ album. The album that made him famous. Now I’ll go and set the sun on my shoulders.

Sunshine on My Shoulders

Täältä voit löytää lisää kevätaiheista musiikkia, tai linkittää oman kevätbiisin sinne / You can find more Spring -theme songs from here or make a link to your favourite spring song

17 comments on “Saturday Classics – 09052020

 1. Nätti rauhallinen kappale. Denveristä tuli ekana mieleen, että oli usein Muppeteissa.😊 Selailin wikiä, että mikä olikaan joku kappaleensa, joka tuntuisi tutulta, ei löytynyt, mutta kuolintapansa olikin aikamoisen dramaattinen tapaus lukea.

  • Rocky Mountain High, Take me Home Country Roads, Annie’s Song… Ainakin nuo kaksi ensimmäistä olen kuullut meidänkin radiossa. Jenkeissähän mies oli suuri, usein telkkarissa, ja lento-onnettomuudessa kesken kaiken menehtyminen oli tyrmäävä isku.

    • Saattaahan se olla, että nämä menee jo lähes countrymusiikin kategoriaan, ei aivan, mutta ehkä meillä mielletään se niin ja siksi ei radiossa soitella. Kuuntelen Nostalgiaa tai Helmeä.

     • USAssa oli aika popin puolella, ostin Foreigneria ja Jethro Tullia. 😊 Kanavista meillä on Helmi samaa, mulla autos sen lisäksi Kasari. Tarja haluaa aina SuomiPOPin ja välillä Nova/Aalto vilauksena jos sattuu jotain kohdalle.

     • Toisinaan vaihdaan Nova/Aaltoon kans. Ja jenkeissä meni poppina, mutta John Denveriä ei voinut Denverissä välttää 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s