Social distancing – Day 55

Matalapaineen hiipiessä päälle sisäinen ilmapuntarini karahtaa nollille ja huikea väsymys iskee. Niin kävi myös tänään, ilman päiväunia tästä ei selvitty. Lumikuurot yllättivät. Etäpäivä onneksi, niin saa säädellä työn tekemisen kuinka haluaa. Tällaiset päivät ovat tarpeellisia.

When the low pressure is crawling in I get so sleepy. So it happened today as well, had to take an afternoon nap to get trough the day. Thank goodness it was a distance working day and I can manage my working time as I like. We need days like these in our everyday life. There were some snow in the air this afternoon, what a surprise!

Edit 12052020 klo 7:02

Ei ihme että otti niin koville se eilinen ilmapuntarointi. Päästiinhän uutisiinkin saakka, kun iltapäivällä tehtiin kevään lämpöennätys, +18,7, ja muutaman tunnin kuluttua tuli jo räntää. Se onneksi suli pois.

No wonder it was such a hard day with the low pressure. Our little corner of the world made the news with this weather change. First we had the warmest day in Finland so far, + 18,7, and few hours later it started to snow. Elsewhere in Finland they got few centimeters snow on the ground, here it didn’t stick. 

Taikakuvat 114: Kevät

A Tulip in a Box

Lisää taikakuvia löydät tämän linkin takaa:

— — —

Finland 5984

13 comments on “Social distancing – Day 55

  1. Eilen oli tosi huono ilma, ei tehnyt mieli ulos mennä, nopea muuttuminen säässä. Nyt sää on kaunis ja aurinkoinen ei lumet varmaan kauan kestä. Todella keväiset värit kuvassa ja kaunis. Kiitos osallistumisesta!

  2. Kiehtova tulppaani!

    Joo, eilinen oli varsinainen keli. Huh, lämpötila romahti samaa vauhtia kuin itsekin. Nukuin kahden tunnin päiväunet!

  3. Kaunis työ!
    Sään vaihtuminen on yhtä arvaamatonta kuin koronaviruskin. Se mitä tänään on ja mitä huomiselle tiedossa voi muuttua joutuisasti.
    Lunta tuli viitisen senttiä täällä pari päivää sitten. Eikä tarvi hikoilla nytkään ulkoillessa. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s