Social distancing – Day 59

Kummallisia päiviä! Oikeastaan ei tapahdu mitään ihmeellistä, ajatukset harhailevat ja säätila ei pysty päättämään onko tulossa kesä vai pidetäänkö räntää. Odotusta. Mutta minkä odotusta? Normaaliuden? No, sitä tuskin tulee aikoihin. Kesän? Se tulee, muodossa tai toisessa. Viruksen katoamisen? Kysymys johon kukaan ei osaa vastata, toivoa vain parasta. Hallitus toivoo sen tukahtuvan. Tehdään siis kaikki töitä sen eteen jatkamalla näitä hyväksi havaittuja toimia; etäisyyden pitämistä julkisilla paikoilla, käsien pesua ja kotipainotteisen elon viettämistä. Sairaalasta tuli hyviä uutisia tänään kun lääkäri oli todennut Äidille, että toipuminen on alkanut edistymään niin hyvin, että kolmen-neljän kuukauden kuluttua hän olisi jo samassa kunnossa kuin ennen infarktia. Ihanaa!

Strange days! Nothing really happens, thoughts are wondering and the weather can’t make it’s mind if it would warm up or keep snowing. Waiting. Waiting for what? Normality? It will not happened in a long time. Summer? It will come eventually in one form or an other. Disappearance of the Covid-19? A quetion no one can answer. Only hope for the best. The government hopes it will diminish this summer. So we shall keep up the good work and keep our two meters distance to the others, washing hands and staying more at home than usually. Got some good news from the hospital today. Mom’s doctor had told her that the way she’s recuperating she will be back to her self again in three or four months. Wonderful!

– It looks like a summer, it only looks! –

— — —

Finland 6228

 

12 comments on “Social distancing – Day 59

 1. Ihanat uutiset tuovat tähän aikaan iloa ja lohtua normaaliin paluusta. Kuinka normaaliksi maailma muuttuu ei päätä terveyden ammattilaiset eikä edes hallitus. Vaan me kaikki ihmiset, miten me elämme ja toimimme, siitä riippuu tuleva normaali.
  Kuvasi on upea, kesä ja varpaat rantaveteen, aah!

 2. Hienoja uutisia äidistäsi!!

  Joo, outoa aikaa. Epävarmuutta kaiken suhteen. Mutta mennään päivä kerrallaan, kesää kohti, vaikka nyt mättää räntää ja kaikkea muutakin.

 3. Hyviä uutisia äidistäsi, huojentavaa!
  Minä olen ollut koko viikon tajuttoman väsynyt; nämä säät, flunssa vaiko korona, en tiedä. Hengitys kulkee sentään !

  • Kiitos Riitta! Täällä on ollut vähän samaa vaivaa… väsymystä. Josko se kuitenkin olisi sitä epävakaisten säiden mukanaan tuomaa väsymystä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s