Social distancing – Day 65

Päätin viettää pitkän viikonlopun ja vaihdoin kaupunkia. Viikonlopun puuhana olisi pistää maa viljavaksi, siltä osin kuin nyt vielä kannattaa laittaa. Maa on vielä kylmää ja kaikkiin kylvötöihin ei vielä kannata ryhtyä. Nyt kun muori on saikulla, niin viljelypalstan kevättyöt jäivät minun vastuulle. Vihannesten viljely on ollut muorin harrastus vuosikymmeniä ja minä olen vain autellut silloin tällöin, joten vähän jännittää miten käy.

I’ve decided to take a long weekend and changed scenery. The task for the weekend is to make the land fertile, as much as it is possible so early in the spring. The ground is still cold and it’s not smart to seed all that I’m planning to. Since mom is off duty for the moment the responsibility of the spring activities lies on my shoulders. The vegetable plot has been her hobby for the past thirty years or so, I’ve only helped every now and then. I’m bit nervous how it will crow.

– Valmiina taistoon! / Ready for the Battle! –

— — —

Finland 6493

13 comments on “Social distancing – Day 65

  1. Sinähän olet saanut maan jo muokattua – ei hasumpaa! Kyllä se viljely- ja kasvihulluus sinunkin geeneissäsi luuraa, ehkä ryöpsähtää nyt ilmoille!

    • Riitta, kyllä se on kuule ollut vuosikymmeniä sellaista hampaat irvessä menoa, lapsuuden traumoja sukulaisten pelloilta ja kaikkea muuta. Enhän minä tuonne palstalle suostunut menemään vuosi kausiin. Nyt olen viime vuosina autellut, joten jonkin sortin haju hommasta on 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s