Social distancing – Day 66

Auringonlasku maalasi tarinan hyvästä päivästä päätökseen. Sain tänään olla mukana Äidin kuntoutukseen kuuluvassa kotikäynnissä fysio- ja toimintaterapeuttien kanssa, jossa perehdyttiin miten pyörätuolissa pärjää kotioloissa ja mitä siellä sairaalassa pitää vielä opetella. Mittasivat ja tutkivat mihin erilaisia arjen tukivälineitä voidaan asentaa ja ehdottivat miten huonekalut kannattaa järjestää. Puolisen tuntia he täällä Äidin asunnossa olivat ja olihan se aivan upeaa nähdä hänet taas pitkästä aikaa. Minulla oli asianmukainen maski ja käsihygieniasta oli huolehdittu. Äiti oli iloinen ja reipas, toipumista on selvästi nähtävissä. Illalla kävin ystävien mökillä ja sieltä aukesi upea auringonlasku takaisin kaupunkiin ajellessani.

The sunset painted the story of a good day. I had a change to take a part of my Mom’s home visit with the physiotherapist and the occupational therapist. They were checking the household for the use of a wheelchair, measuring where to be installed some helping equipment and giving suggestions how to arrange furniture. It was a shot, half an hour, visit, but it was great to see Mom again and seeing that the recovery is well on its way. In the evening visited some friends at their summer house and on the way back saw this beautiful sunset. 

– Sunset delight –

— — —

Finland 6537

16 comments on “Social distancing – Day 66

  1. On niin uoeaa kun välillä kaiki vaan sujuu ja palkitaan vielä maisemalla! Lisää tätä, kiitos elämä=)

    p.s. kurkkaa sivut sunnuntaina, ou jee!

  2. On kyllä hienot värit auringonlaskus, meillä oli aika tylsä. Tuosta ikkunasta ei näy kunnolla ihan niin alas taivaalle, mutta saa vähän hajua, että onko lupaavaa tulossa. Ja hienoa, että äidin palautuminen etenee! 🍀

    • Kiitos Timo, päivä kerrallaan mennään äidin toipumisen kanssa. Hymy hänellä huulilla ja huumorin taju tallella, niin mukavasti se menee. Ja tosi hyviä tyyppejä ne terapeutit ja sillähän on suuri merkitys kuntoutumiseen.

  3. Mukavaa, että äitisi kuntoutuminen etenee hyvin. Hyvä mielialansa on siihen parasta apua., kuin myös sinulle voimaannuttavaa sielunruokaa kauniin auringonlaskun värit.

    • Kiitos Aimarii, minä en voi kuin ihailla tuota äidin sinnikkyttä ja toipumisen tahtoa. Huikea tyyppi! Sielunruoka tuli tarpeeseen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s