Social distancing – Day 73

Suomi odottaa henkeään pidättäen rajoitusten purkua, joista aika paljon purkautuu tulevana maanantaina. Viimeinen tiukan eristyksen viikonloppu tiedossa ja ulkona on lähes helle. Saas nähdä miten kansa jaksaa malttaa vielä mielensä. Nuoret pääsevät kouluistansa, juhlivat valmistujaisia ja kesäloman alkua. Puutarhakauppa käy kiivaana ja ihmiset ovat lähtötelineissä kohti kesämökkejään. Odottava fiilis ilmassa on käsin kosketeltava.

The Finns are holding their breaths while waiting for the restrictions to ease up a bit at the beginning of July. This is the last weekend for the strict restrictions and outdoors is the most beautiful summer weather. Let’s see how well they can hold it. The summer holidays will begin for schools in some places and there are many students graduating. Gardening shops are doing great business and people are getting ready to go to their summer cottages. You can feel the thick waiting atmosphere hanging in the air.

– Behind the Bars –

— — —

Finland 6776

8 comments on “Social distancing – Day 73

  1. No kunhan pidetään sitä sosiaalista etäisyyttä niin ehkä se ei lähde niin laukalle. Tässä riskiryhmäläisen kanssa pitää nyt loppuvuosi vielä jaksaa.

    Mutta tuo maskikeskustelu on kyllä jännä, Suomen tutkimus sanoo turhaksi, mutta sitten juuri oli tullut maailmalta jokin tutkimus hyödyn kiistattomuudesta… 🤔 Jos virus tosiaan puhumisestakin leviää, niin enemmän uskoisin maskin hyötyihin, mutta se pitäisi sitten olla käytössä lähes kaikilla.

    • Timo, samaa mieltä että mennään edelleen varovaisesti. Maskia pidin silloin muorin tapaamisessa ja kosteahan se oli naama käytön jälkeen. Kaikkien pitäisi pitää jos pidetään. Tulis muuten kummalliset rusketusraidat!

  2. Viimeinen viikonloppu vankeudessa 😀
    No, omiin menoihin rajoitusten höllentäminen ei kamalasti vaikuta. Yhden oluen voin käydä kiskaisemassa terassilla, kelit tuntuvat ensi viikolla hellivän meitä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s