Social distancing – Day 79

Tänään saatiin hyviä uutisia koronarintamalta, ei yhtään uutta tapausta Suomessa tänään. Voi kun tilanne pysyisi sellaisena. Ja professori Seppo Meri ennustelee ettei toista aaltoa tulisi. Se jää nähtäväksi. Laitoin sen linkiksi tänne, että voidaan syksyllä tehdä tilannekatsausta. Pysytään varovaisina ja jatketaan ahkerasti käsien pesua näistä uutisista huolimatta!

There were no new corona infections in Finland today, a zero day! Let’s hope the situation will stay like this. There is also a professor of infection diseases predicting that the second wave will not come. We shall see. I placed the link to the article here, so we can compare situation in the fall. Keep washing your hands and keep the distances just in case!

– Wash your hands and stop the viruses –

— — —

Finland 6911

6 comments on “Social distancing – Day 79

  1. wash your hands and let Jesus hang on the cross, tapasi jo Pilatus aikoinaan tokaista käsienpesusta. KAs kun kukaan ei ole muuten liittänyt Pilatusta ja käsienpesua, en ole ainakaan törmännyt, saisi vähän työstämällä ihan hyvä läpän..saa käyttää, itse pesemn käteni tästä vitsistä=)

    p.s. oli hyvvä usa-keskustelua tuolla mun kommenttikentässä, vaihteeksi kivaa, lisäsin vielä yhden pätkän.. .

    Kuule Lepis, mää tykkään susta=)

  2. Varovainen kannattaa olla. Minä uskon, että ei tämä lopullisesti näin hyvin mene. Pessimisti?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s