Saturday classics – 06062020

Kesäloman alkuun Bachman Turner Overdrive:n ‘Roll On Down The Highway‘. Rekalla matkaan tuskin päästään, mutta muuten on biisissä letkeä menofiilis. Hyvää musiikkin sinne tienpäälle. Ja tienpäällä varmasti tänä kesänä mennään, kun suosituksetkin ovat kotimaan matkailun kannalla. Mennään kaikki kuitenkin varoen. ‘Roll On Down The Highway‘ on ilmestynyt 1974 ja löytyy ‘Not Fragile‘ -albumilta. Biisi kipusi listoille, niin bändin kotimaassa Kanadassa, kuin muualla maailmassa.

The beginning of summer holidays calls for Bachman Turner Overdrive’sRoll On The Higway‘. There wouldn’t be any trucking in the future, but otherwise this song has a relaxed feeling to it. A good song to listen while on the road. The government is suggesting domestic tourism for this summer, so it call for the road. Let’s go safely, all of us. The song came out 1974 and can be found from the ‘Not Fragile‘ album.

Roll On Down The Highway –

Tästä linkistä pääset kuuntelemaan muiden soittajien lauantaiklassikot / Saturday classics can be found behind this link:

12 comments on “Saturday classics – 06062020

  1. Mulla oli kans listalla valita joku BTO:n kappale, joka on sillä mun yhdellä levyllään, mutten onneksi ottanut viä tänään. 😊 Tämä on kyllä uutta mulle, mutta ihan hyvä rymistely.

  2. Oli mullekin biisinä uusi, käypästä rytkettä haiveille. Tiemusa on kyllä aavistuksen erilaista kuin kotisohvamusa, täytyy myöntää.
    Susu – ja suomeksi Kolmen minuutin muna;D Moog Konttinen (ja se tulee kuin ammuttuna;D on kyllä hulvaton versio!)

    lepis – Zero Nino – Rollin’ thru’ the night, ota tuo tiekokoelmaan=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s