Social distancing – Day 92

Kommentti johtaa jonnekin muualle / A Comment leads to somewhere else

Eilisen kommenttilootassa Sus’ heitti lonkalta kanelipuusta, biisistä sen nimisestä. Kuukkelointi tuotti tulokseksi kaksi kipaletta, jotka kummatkin olivat minulle täysin tuntemattomien esittäjien esittämiä. Voit käydä kuuntelemassa Esperanza Spaldingin biisin tästä linkistä. Mutta se toinen! Kolahti ja kovaa. Nuori bändi, Marty O’Reilly & the Old Soul Orchestra, Santa Cruzin kaupungista Kaliforniasta tekee nykypäivänä Amerikkalaiselta juurimusiikilta, vanhalta soulilta, kuulostavaa musiikkia. Tai voidaan kai sanoa, että tämä on uutta juurimusiikkia. Ja hyvää sellaista! Toivottavasti sinunkin mielestä.

Sus’ mentioned on yesterday’s comments something about ‘A Cinnamon Tree song’. It wasn’t familiar with me so I turned to Google. Found two songs of that name; this one by Esperanza Spalding and an other one that hit me hard. A young band called Marty O’Reilly & the Old Soul Orchestra from Santa Cruz, California. They make this modern day American root music, old soul, and it sounds so like the old stuff with a new twist. Really liked what I heard! Hope you’ll like it as well.

– Cinnamon Tree –

– Captain’s Daughter –

– Cold Canary Gaslight –

– Left For The Wolves –

Täältä voit löytää lisää Marty O’Reilly & the Old Soul Orchestran biisejä. / Here you can find more of Marty O’Reilly’s songs.

Ai niin Sus’ tarkoitti Neil Youngin ‘Cinnamon Girl‘ biisiä ja ihan kelpo biisi sekin. Tässä se nähdään mitä kaikkea upeaa netin syövereistä voi löytyä aivan sattumalta.

By the way, Sun’ meant about Neil Young’s ‘Cinnamon Girl’ song. A good song as well. This proofs what wonderful things you can find from internet just accidentally.

Taitaa mennä aika pitkä aika ennen kuin nämä tyypit saadaan Suomeen konsertoimaan…

It might take quite a long time to get these guys have a concert in Finland…

— — —

Finland 7117

 

8 comments on “Social distancing – Day 92

 1. Ja nythän on vielä niin että muistelin väärin, se on cinnamon girl se hippibiisi, Youngin. Mutta hyviä tuloksia tuli puullakin, varsinainen johdatus;P

  NP: Beatles – Revolver, hyvää yömusaa=)

 2. Taas todiste, että netti tekee kyllä musalle hyvää, ei pikkubändit olisi vanhaan aikaan saaneet näin helposti faneja toiselta puolelta maapalloa! Tämä bändi ei mulle mitenkään erityisesti iskenyt, ihan ok, sus’n nimikkokappaleessa viulut oli hyvä lisä.

  • Internetin ihmeellinen maailma! Bändi kuulostaa oikeastaan paremmalta ‘levyltä’ kuin näissä live-taltioinneissa. Ehkä tätä kuullaan vielä… 😉

  • Totta, viulu saa biisiin jännän pehmennyksen ja laajentaa melodian sävyjä, hyvä sovitusidea. itselle kolahtaa tuon kitaran soundit, nyt on väännetty nupit oikeaan asentoon, vieläpä akustinen, joskin tuo metallikansi antaa ihan omanlaisensa soundin. Btw kenen levyn kannessa oli tuollainen kitara? Hirmuinen kasarihitti…

   • Tällä istumalla ei tule muita mieleen kun The Boss ja Born to Run… 😮 Tai siinä muistaakseni oli kitara 😀 😀 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s