Social distancing – Day 97

Hiljaista on toreilla ja turuilla. Lisää helpotuksia ihmisten arkeen on jälleen saatu hallituksen taholta tästä päivästä lukien. Ravintolat voivat olla auki aamukahteen, tosin tarjoilu loppuu jo yhdeltä. Asiakkaita saavat ottaa aiempaa enemmän, peräti 2/3 asiakaspaikoista saa täyttyä. Ruokaravintoloissa buffetpöydistä itse ruoan ottaminen on sallittu. Ravintoloiden on huolehdittava, että etäisyysrajoista pidetään edelleen kiinni. Olisin kyllä mielelläni nähnyt, että palvelukulttuuri olisi kokenut renesanssin ja ravintoloissa ruokatarjoiluun oltaisiin panostettu.

The market place looks still very quiet. Today the government lifted some more of the restrictions. Bars can be open until 2 am, however liquor serving stops at 1 am. At the restaurants buffets are aloud once more and you can collect your own food to a plate. I would rather seen the service culture flourish again. Restaurants will have to take care of the customer seating distances themselves. They are aloud to take customers to 3/4’s of the seating capacity.

– Toritarkistus / Market place check in –

— — —

Finland 7144

 

8 comments on “Social distancing – Day 97

    • Tyhjää on torilla vielä, joka on aika erikoita tälle seudulle. Ovathan nämä sellaista markkinakansaa. Kotia juuttuminen on oikeastaan aika helppoa ja minä olen nauttinut tästä täysin sydämin. Tosin rehellisyyden nimissä, aika samanlaista tämä nyt on kuin ennenkin tämä elo. Keväällä oli ne etätyöt, niin joutui puutumaan sisällä päivät pitkät. Koitahan tehdä pieni pyrähdys varovaisesti.

  1. Tyhjän näköistä torilla. Täällä Ikea ilmoitti tänään että vähentää yhden myyntipäivän, ja lyhentää aukioloaikoja, koska ihmiset eivät näköjään vielä uskalla oikein käydä Ikeoissa. KÄvin viime viikolla, ja oli mukavan tyhjää..

  2. Vaikka se ekonomisesti onkin huono juttu niin itse kyllä nautin kaupoissa haahuilusta kun on väljempää=)
    Riitta Koon tapaan olen kotoistunut niin että viitsiikö sitä hirveästi pomppia enää kun on oppinut olemaan kotona=)?
    Pasiansi on varmaan kokenut sen kaipaamasi renesanssin, korttia lienee lätkitty yksiköissä urakalla;D…

    • Sus’, pasianssi on hyvää viihdykettä. Tai oli ainakin ennen tietokoneita 🙂 Minä olen aina ollu aika kotoistunut, joten tämä ei ole siinä mielessä mitään uutta. Kaupoissa en ole oikein haahuillut huvikseni koskaan. Jos on tarvetta jollekin, selvitän mistä sen saa ja haen nopeasti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s