Social distancing – Day 99

Lämpöä alkaa olla sen verran mukavasti, että tällainen vilukissakin tarkenee. Jyväskylään tänään hurauttaessani siellä oli vastassa oikein mukavat lukemat.

The weather in Finland is getting really nice for someone like me who’s always feeling cold. Drove up to Jyväskylä today and there were very nice welcoming temperatures. 

 

– Pikkuhiljaa tarkenee / Finally warm enough –

Päivän jännitysmomentti oli, että vieläkö kasvimaalla on mitään hengissä ja kuten kuvasta näkyy pavut ovat ainakin itäneet varsin hyvin. Kyllä musta vielä viljelijä tulee! Kaikin puolin siellä oli kaikki hyvin, kastelinhan todella runsaasti ennen juhannusta ja maassa oli harsojen alla vieläkin kosteutta. Pari penkkiä siellä on sen näköistä josko niistä mitään tulee, mutta niitä en ole tarkoituksella kastellut lainkaan. Kylvinkin ne vasta ihan viimeisessä satsissa, joten aika näyttää miten käy. 

I was a bit worried if there was anything alive at the vegetable lot after almost a week’s absence, but as you can see the beans have germinated quite nicely. I will be a grower one of these days! Over all everything was fine there. I wasn’t too worried because I watered really well before Midsummer and the covers help keep the soil moist. There are couple of beds that doesn’t show much yet, but I haven’t watered them at all in purpose. I want to see if they start to grow when the rain comes. 

– Papuja / Beans –

— — —

Finland 7167

 

8 comments on “Social distancing – Day 99

  1. Tervetuloa kotikonnuille!! Muu maa mustikka, oma maa mansikka…mitäs jos tykkää mustikoista, tai on allerginen mansikoille?? Sadas päivä tulee täyteen. Jos suunnittelit että tähän jää niin jaksa vielä viisi päivää, sitten olet suorittanut oman talvisotasi (joka siis kesti 105 pv). Merkitys keksitään jos sitä ei ole r.y.
    (;D)

    • Kiitos Sus’, mukavahan täällä on pyörähtää 🙂 Pitäisiköhän sitä sadatta juhlistaa niillä tuoreilla kotimaisilla mansikoilla… Mustikoita ei vielä taida saada. Miten tätä nyt lopettaa voi kun toinen aalto nostaa päätään 😮 Virallisestihan olen etätöissä elokuun alkuun, jos olisin töissä näin kesätauon aikaan. Edelleen minua tämä korona hirvittää ja mielellän pysyn eristyksissä, joka ei sitten kuitenkaan ole ihan 100 prosenttista. Ei onnistu vaikka kuinka yrittäisi!

  2. Tämä kuumuus voi kyllä olla oma riskinsä kasvattamiseen, mutta ainakin lämpöä ja aurinkoa riittää. Me käytiin varjossa syömässä mun loman aloitusjätskit ja vielä pitäis vähän askelia kerätä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s