Social distancing – Day 100

Sadannen päivän kunniaksi eristäydyin ystävän kesämökin laiturin päähän seurustelemaan palvomaan aurinkoa. Sieltä oli myös hyvä välillä hypätä vilvoittelemaan, tosin järven vesi oli lämpötilaltaan kuin kylpyvettä. Siinä vain kastui. Mukava päivä kaikkinensa. 

I celebrated the 100 th by isolating myself at the end of a friend’s summer house’s dock to enjoy the sun. It was a good place to jump in the lake to get wet, that’s all. The water was so warm that it felt like a bath. It was a nice day.

– Nautiskelua auringosta / Enjoying the sun –

– Nautiskelua näkymästä / Enjoying the view –

– Rantasauna / A sauna by a lake –

– Ulpukka / A Yellow Water-Lily –

— — —

Finland 7172

12 comments on “Social distancing – Day 100

      • Meillä tuli YT-neuvottelujen tuloksena tälle vuodelle lomautusta ja meidän osastolle se tulee aina perjantaille huhtikuun lopusta marraskuun loppuun. Eli pääsen pakolla tutustumaan 4-päiväiseen viikkoon. Saa nähdä haluaako sitä jatkaa jatkossa omalla kustannuksella. Palkka tietysti tippuu 20% mutta työttömyyskassasta saa vähän jotain korvausta ja ehkä verotuskin laskee ja korvaa osan.

        • Sepäs erikoinen ratkaisu. Toisaalta inhimillinen kun ei ole kaikki yhteen putkeen. Talous pysyy varmaan paremmin kasassa vähennyksistä huolimatta. Kurja homma kuitenkin!

  1. Tuo rantasauna herätti halua, tahtootahtoo!! Harmi kun Lehtisaari on kiinni ainakin ensi kuun vielä, siellä on ollut tällaisen saunattoman hyvä käydä uimassa/saunassa.

  2. Kyllä noissa maisemissa kelpaa laiturille eristäytyä, palvomaan sekä aurinkoa että näkymää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s