Social distancing – Day 109

Kaupungilla liikkuessa kaikki merkit alkavat näyttämään uhkaavasti siltä, että kansa on unohtanut koko koronan. Tänään oli niin marketit kuin ostoskeskukset tupaten täynnä porukkaa. Toki oli sadepäivä ja alennusmyynnit, mutta paikoitusalueita katsellessa ei voinut kuin ihmetellä. Sosiaalista eristäytymistä alkaa olla entistä hankalampi ylläpitää vaikka kuinka haluaisi.

It seems like Finns have forgotten corona virus. Shopping centers and markets were so packedvtoday. Well, a rainy day and summer sales, but seeing the car parks made me wonder. It’s getting more and more difficult to maintain the social sistancing even if you wanted to.

— — —

Finland 7248

14 comments on “Social distancing – Day 109

 1. Mom: “Just because everyone else is going, doesn’t mean you need to. If they were going to jump off a cliff, would you?” Then I became an adult and moved away from home, and dove off the walls of a quarry into unknown waters. Oh well. We’re back to figuring out what time of day the stores are less crowded, keeping our distance, wearing a mask, and trying to avoid what Boy in the Bunker says. We did stop at a neighborhood brewpub yesterday for a beer, outside, distant from the others.

  • Yes, you are right David! We can make difference on our own behaviour. People are not wearing masks here. The covernment didn’t recommend to use them, so hardly anyone does.

   • We’re starting to see even high-ranking Republicans asking people to wear them. And another round of rumors that cloth ones aren’t very effective. A few weeks ago we had another ant infestation in our house, we came to see them as a visible manifestation of Covid-19, a threat we could actually see, and do something that was visibly effective! Now that they are gone, we remain vigilant, watching for any return. Take care!

 2. Hienompi muraali! Huomaan saman, ei ihmiset muista. Itse kyllä väistelen toisia, kävin pe aamuna kuuden jälkeen kaupassakin, oli väljää kun prismassa pyöri itseni lisäksi about kolme muuta asiakasta, myyjiä oli hyllyttämässä kyllä, ja sata niistä toivotti huomenta=) Joskus kohteliaisuudet väsyttää=)

 3. Tosi upea muraali. Meillä on koronan suhteen hieno tilanne, mutta maailmanlaajuisesti tartunnnat sen kun lisääntyvät. Kannattaa olla varovainen edelleen.

 4. Joo, olen huomannut saman. Lidlissä kun viimeksi kävin, niin kassajonossa joku mies hönki niskaani, kun olin lataamassa ostoksia hihnalle. Mulkaisin ja sanoin, että peräännyhän hieman, muista turvaväli.
  Oli sen näköinen tyyppi, että uskalsi sanoa, ei siis tarvinnut pelätä turpaan vetämistä.

  Onneksi voi itse säädellä liikkumistaan, pare näyttää hapanta naamaa ja karkoittaa hihassa roikuuvat.

 5. Voivoi…me ei käydä kauppakeskuksissa paitsi jos on pakko. Tai Tapiolan Ainoassa, siellä on ‘aina’ ollut tilaa liikkua ja kun valitsee aikaisen aamun niin ei ole liikaa väkeä…Muutenkin minulle sopivan kokoinen – en tykkää kakofoniasta ja karmeesta ääniälämölöstä, enkä ihmismassoista..hahahah kuulostan ihan Susulta 🙂

  • No en tykkää minäkään, Blogitse! Yritän myös käydä hiljaisina hetkinä kaupoilla ja parkkiksia on hyvä tarkkailla mennessään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s