Saturday Classics – 01082020

Toisinaan pitää mennä ja toisinaan ei tiedä onko se niin hyvä mennä, vai mihin menisi. Päivän biisissä asiaa pohtii Diana Ross. Alkuperäinen esittäjä tälle kauniille ‘Do You Know Where You’re Going To‘ on Thelma Houston ja biisi julkaistiin vuonna 1973. Kappaleen ovat kirjoittaneet Michael Masser ja Gerry Goffin. Diana Rossin kaunis versio kuultiin vuoden 1975 elokuvassa ‘Mahogany‘ ja biisi nousi listojen ykköseksi ainakin Ameriikan maalla. Diana Ross esitti teemalaulun lisäksi myös pääosan tuossa leffassa.

Sometimes you have to go and sometimes you don’t know if it’s so good idea to go, or where to go. In today’s song Diana Ross is giving a serious thought to that question. Original version of ‘Do You Know Where You’re Going To‘ was released by Thelma Houston at 1973. The song is written by Michael Masser and Gerry Goffin.Today we’ll be listening Diana Ross’s version from the movie ‘Mahogany’, released at 1975. This version went number one at charts. Diana Ross played also the leading lady role in that movie.

Do You Know Where You’re Going To

 

8 comments on “Saturday Classics – 01082020

  1. Nyyyt meni liian nössöksi sujelle, pitäisi olla nainen kainalossa et voi tällaista kuunnella. tai ei sittenkään, naisen valinta jos olisi niin nainen vaihtoon ja rokkenroll soimaan!! Jihuu!

  2. Siinäpä rauhallista balladia, ei hassumpi. Mulla jää taas tänään välistä, kun lähdetään kesän toiselle autoreissulle päiväseltään – Pietarsaari ja Kokkola tsekatuksi. Pitääs vaan saada nämä ja edelliset kuvat käsittelyyn…

    • Sadepäivien hommaa se kuvien käsittely. Tosin minusta tuntuu ettei sellaisia sadepäiviä ole vielä osunutkohdalleni 😉 Ajattelin myös istahtaa ratin taakse tänään ja hurauttaa kotiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s