Social distancing – Day 136

Mitähän tästä tulee… / What ever comes out of this…

Suomi purki hurjan määrän rajoituksia tänään, samaan aikaan kun eri puolilla eurooppaa virus nostaa päätään. Kalenteriin tuijotteleminen ei ole aina viisasta. Sukkahousutkin voi laittaa kesällä jalkaan jos on kylmää vaikka kalenterin mukaan pitäisi olla kesä. Tähän koronavirukseen ja sen torjumiseen pätee aivan sama vanha viisaus. Jos nyt on vapaata yli 500 hengen kokoontua, niin toivottavasti muistuu kahden metrin turvaväli. Lavatanssit näyttivät tuossa matkalla olleen jo käynnissä Lappeenrantaa lähestyttäessä. Miten mahtaa turvaetäisyys siellä toimia? Twistaten ehkä! Etätyö päättyy myös nyt useilla työpaikoilla. Mielenkiinnolla seurataan mitä tapahtunee. Toivon edelleen että muistetaan ne etäisyydet ja pestään käsiä! Turvallista elokuuta!

Finland is dismantling some big restrictions today, same time as the virus is waking up again around Europe. Living by checing the calendar is now vice while the virus is still active. It’s like with the pantyhose, you can ware them in the summer, no matter of calendar, if it’s cold! The gatherings of more than 500 people are aloud again. On the way home noticed some dance places open and car park was full of cars. Wonder how they take care on the two meters distance recommendations. Twisting may be! The remote working recommendation ended today as well. It will be interesting times ahead of us in coming weeks. Let’s home everyone is keeping their distance and washing their hands. Hope everyone will have safe August!

– Alavilla mailla hallan vaara! / Low-lying lands are in danger of frost –

— — —

Finland 7443

6 comments on “Social distancing – Day 136

  1. Nyt onneksi on vähän ruvettu kelkkaa kääntämään maskisuosituksissa, eivät voi heti tunnustaa, mutta sanovat edes. Välillä tuntuu omasta lähipiiristä että nuorissa löytyy enemmän näitä asian vakavasti ottavia, tytär oli huvipuistokäynnillä ollut kuulemma about ainoa maskia pitänyt, vaikka taitaa olla sen jo sairastanut…

    • Timo, viisas tytär sinulla! Maskit saattaa tulla kuin tullakin, mutta silti tämä hirvittää. Mennään päivä kerrallaan.

  2. Tässä risteily edessä, katselin jo kaupassa maskeja, kai se on ostettava paketti, elämän aikana oppinut ihmisistä että suurin osa on urpoja jotka menee lauman mukana ja sekoaa viinasta joten ei voi luottaa kuin itseensä tuollaisella laivamatkalla. Muumeja teeveestä ja taxfree lonkeroa naamaan, jihuu!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s