Social distancing – Day 137

Viimeisen lomapäivän kunniaksi käytiin kakkukahvilla Pulsan asemalla. Tuo vuodelta 1869 oleva entinen asema, parinkymmenen kilometrin päässä Lappeenrannasta, on muodostunut paikalliseksi nähtävyydeksi. Tarjolla on herkullisia leivonnaisia, kakkuja ja pientä purtavaa. Tiloissa on myös lahjatavaraliike, ulkona pari lisää ja majoittumaankin tuonne pääsee. Kokoustiloja löytyy myös niitä tarvitseville. Lisää asemasta voit lukea tästä linkistä. Kiva päiväretki paikka.

Tämä on myös viimeinen ‘Social distancing‘ -teeman mukainen päivä, ainakin tässä muodossa. Huomenna työmaa kutsuu ja etätyöt on valtiovallan taholta lopetettu, lisäksi opiskelijat palaavat kouluun viikon kuluttua. Ehkä raportoin silloin kun aiheeseen on jotain raportoitavaa tai viikkoraportti. Totuus on että aika vähän on arkena aikaa päivittäiselle bloggaamiselle. Vaikka sosiaalinen eristäytyminen on nyt lopetettu, niin aioin kuitenkin sitä harrastaa niin paljon kuin mahdollista. 

Today was the last day of summer holidays and went to the Pulsan asema, a cafe located in an old railway station about twenty kilometers away from the city of Lappeenranta. There is also couple interior design sops, bed and breakfast and you can have corporate meetings there. Nice place for a day trip. You can read more about that place from this link.

This is also the last day of ‘Social distancing’ -theme post in this form. The government canceled remote working and we’ll have to go back tomorrow to the office and students will be back in a week. May be I’ll be telling what’s going on in a weekly report. The truth is that it’s hard to find time to do blogging every day after work. I’ll be continuing as much as possible to the social distancing in my life even work begins again. 

 

– Pulsan asema –

— — —

Finland 7453

12 comments on “Social distancing – Day 137

  1. Näyttää mukavalta. Kuulostaa hiukan samalta kuin Kahvila Saha, jossa käytiin Kokkolas eilen kaverin vinkkaamana. Siä on kahvila (tietysti!), kesäteatteri, keikkoja ja uimista yms.

    • Timo, saman tyyliseltä paikalta näyttää ainakin nettisivujen perusteella. Pulsassakin on kesäteatteri, mutta sitä en ole käynyt katsomassa. Hyvin ovat saaneet henkeä puhallettua vanhaan ja tosi syrjässä olevaan paikkaan. Niin taitaa olla siellä Sahallakin toimintaa.

  2. Olisipa edes vähän rahaa niin ostais aseman jostain, ijan parhautta! Niitä saisi viejä eurolla…tarviis sitä rahaa siis kunnostukseen jne. Olen kahteen otteeseen asunut ihan junanradan vieressä ja tykkään.

    • Sus’, hienoja rakennuksiahan ne! En tiedä haluaisinko asua aivan radan vieressä… Tai asuinhan mä, heh. Talo oli kyllä sen verran hyvin äänieristetty ettei junat kuuluneet. Onhan siinä vähän sellainen vapauden fiilis radan vieressä.

    • Kiitos Blogitse! Ratapölkyt olivat kyllä aikamoisilla aineilla parkitut ennen muinoin! Terva se taisi tuoksun antaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s