Talven vara / A winter reserve

Olipa se ankea aamu, herätys, lähtö ja kaikkea. Huonosti nukutun yön jälkeen tuntui ettei millään tahdo lähteä käyntiin. Hiljaa hiivin työhuoneelle ja yhden kollegan löysin sieltä samanlaisissa tunnelmissa. Haukoteltiin siinä sitten vuoron perään aamupäivä. Lounaan jälkeen sain hivenen puhtia työntekoon ja uurastin pari-kolme tuntia ja sain päivän tavoitteet tehtyä ja kunnes totesin ettei jaksa enää. Lähdin ”mustikkaan” eli kävin hakemassa pari laatikollista mustikoita pakkaseen. Vitamiineja talven iloksi. Niillä pärjää pitkälle. Näillä seuduilla on tyydyttävä ostomarjoihin, sillä näihin metsiin en kovin syvälle uskalla mennä karhuja katsomaan.

After a badly slept night the fist morning after a vacation was cruel. I had a really hard time to get going. Tried quietly to sneak in to the office only to find a collague there feeling just as lousy as I. We spend the morning yawning in turns. After lunch things got a little better and managed to get all the tasks done I had set goals to get done today. Also feld that was enough. Went to get couple of boxex (about 10 kilograms) blueberries to freeze for the winter. Lots of vitamins to enjoy in the winter time. At this region I do buy my berries since I’m too chicken to go deep in the woods to pick my own. There are bears there.

– A winter reserve –

11 comments on “Talven vara / A winter reserve

  1. Mullakin oli huono nukkumisyö – 1,5h hereillä siinä keskellä… ja alkoi työt kans tänään. Ei kovin tehokas päivä. Mustikat onkin hyviä!!! 👍

    • Timo, on se kumma juttu että aina käy noin loman jälkeen tai kun on menossa jonnekin. Nukkumisen kanssa ongelmia vaikka ei tietoisesti stressaa. Mukavaa työviikkoa!

  2. Jaahas, se on sosiaalinen eristäytyminen siis loppu, ainakin otsikoissa? Mustikat on todella hyviä, täytynee joku nätti päivä kulhollinen hakea että saa mustikkamaitoo, ou jee!! Sit naama sinisenä, elukka onnelisena ja muilla(kin) hauskaa;D

    • Sus’, hankalaa eristäytyä kun se työ alkoi eikä ole enää tietoakaan etätyöstä… 😦 Aloitetaan sitten uudelleen jos tulee eristäytymistä. Mustikat on mannaa!

  3. Nyt riittää voimia talveen. Minulla on kumma selkä: mustikkaan se ei taivu, mutta pihamandalaan kyllä aivan mainiosti. Ehkä se on sitäkin, että muksuna tuli mustikkakiintiö täytee, siis poimintakiintiö. Tsemppiä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s