Saturday Classics – 29082020

Päivän biisi tuli eilen radiosta ja kuulosti yllättävän raikkaalta. Saattaa johtua siitä että en ole kuullut sitä vuosiin (jos oikein muistan niin viimeksi Susupetalin soittaessa sen Sunnuntai klasareissa). Pitemmittä puheitta (papusato odottaa kerääjää) Andy Williams ja iki-ihana Love Story -leffan ’Where Do I Begin’ vuodelta 1970.

I heard today’s song from a radio yesterday and it soundes surprisingly fresh. Haven’t heard it for years. Here comes forever sweet ’Where Do I Begin   by Andy Williams. It’s the theme song for the Love Story movie and we heard it first time at 1970. No more talk, the beans are waiting!

– Where do I Begin –

 

 

20 comments on “Saturday Classics – 29082020

  1. En muista nähneeni jyseistä elokuvaa, tunnistin kyllä Alin, hänkin on ollut josus ihastus (about puolet naisista on;D)!! Biisin voisin kuvitella Siltsun settiin, tuutu melodia oli vaan en olisi nimetä osannut.

    • Sus’, elokuvakin kuuluu oman sarjansa klassikoihin ja katsottavissa säännöllisen epämääräisin välein. Siis useampaan kertaan on mennyt tässä vuosien varrella.

  2. Ooh ja aah, nyt iskit klassikkoa peliin! Jo biisin intro on niin huikea, melodraamaa parhaimmilaan!
    Leffan olen nähnyt kerran, pitäisköhän ottaa uusintakierros joskus, ehkä.

    • Klassikoiden klassikoilla on mukava herkutella silloin tällöin, Susupetal 🙂 Leffan näkemisestä on taas vierähtänyt tovi, voisi hyvinkin katsoa uudelleen. Olen kyllä nähnyt sen usemman kuin kerran, ehkä kolme….

  3. Yliromanttinenhan tämä laulu on, mutta kestää kuulemisen . Pari vuotta sitten katselin elokuvan, kirjan luin iät ja ajat sitten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s