Saturday Classics – 03102020

Päivän biisinä soi Small Faces klassikko vuodelta 1967. ’Tin Soldier’ oli bändin suurimpia hittejä ja se löytyy ’There Are But Four Small Faces’ albumilta. Biisin ovat kirjoittaneet Steve Marriott ja Ronnie Lane.

Today’s song is from Small Faces’ album ’There Are But Four Small Faces’. The album and the single, ’Tin Soldier’ were released at 1967. The song is by Steve Marriott and Ronnie Lane.

Ps. Olen iPadin varassa ja en saa linkityksiä tehtyä tällä uudella WordPressin editorilla. Lisäilen kunhan joutaa. Nyt lähden porkkanan nostoon 😁

I’m having difficulties making links using iPad and this new WP editor. I’ll add them later. Now I will go harvest the carrots 😁

16 comments on “Saturday Classics – 03102020

  1. Tässä bändin nimikin tuntuu korkeintaan hämärästi tutulta tai ehkä ei sitäkään. Kappale ihan vauhdikas, hyvä kuunneltava täs oman klassikon väsäykses.

  2. Laulaja-kitaristi on kyllä aiwan liekeissä;DD Tumma taustalaulajatar taas on hieman eksyneen oloinen..;P Outo biisi, jäi vähän sekava olo tästä, että mikä hän lauluna yrittää olla, popkipale vai rockpläjäys, glammilläkö vai sanomalla päähän?

    • Sus’, no tuolloinhan elettiin jossain rajamaastossa musiikin tekemisen suhteen, niin tiedä häntä. Laulu tässä minuun eniten on uponnut. Taustalaulajattarelle tämä biisi on omistettu.

  3. Enpä ole aikoihin kuullutkaan tätä, Marriott vetää todella vauhdilla. Lazy Sunday taitaa olla bändin soitetuin biisi. Ihanaa cockneyta siinä biisissä 🙂

    Joo, wp on uudistunut. Löysin kyllä paluun vanhaan editoriin, tuntuu kyllä olevan joka sivupohjassa vähän eri kohdassa, taidenblogissani oli ihan tyrkyllä, mutta valokuva- ja sanablogissa ei. Mutta kun tekee uuden postauksen ja tallentaa sen vaikka tyhjänä luonnokseksi, niin artikkelit-sivulla pääsee muokkaamaan vanhassa editorissa, kun valitsee vaihtoehdon Classic editor muokkaa-vaihtoehdon sijaan.

  4. Huomioni kiinnittyi tässä epäoleellisiin asioihin. Kitaristi-laulaja (Marriot?) on aivan loistava, mutta voi kauhistus tuon naislaulajan koreografiaa. Ei kovin puhutellut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s