Saturday Classics – 17102020

Tänään mennään Lauantai klassikoiden edeltäjän, Sunnuntai klassikoiden, ylivoimaisesti soitetuimmalla biisillä eli Lou Reedin ‘Perfect Day:llä’. Kappale löytyy vuoden 1972 loistokkaalta ‘Transformer‘ -albumilta.Juhlistetaan tällä syysloman alkamista ja aurinkoista aamua, tosin ensimmäiset yöpakkaset hieman laimentavat tätä riemua. Ja pitkästä aikaa sain herätä omassa kotona lauantai-aamuna, hitaasti, rauhallisesti ja nauttien. Nyt on hyvä aika hieman relata ja huilata hulivili syksyn jälkeen. Nautitaan tästä loistokkaasta esityksestä. 

Today we’ll listen to Lou Reed‘s ‘Perfect Day‘, just to celebrate the beginning of the autumn holiday. The song is from the wonderful ‘Transformer‘ album, released at 1972. This song was the most played song of the predecessor of Saturday Classics, Sunday Classics. This Saturday morning I was happy to wake up at my own home after the hectic autumn, work and private life, enjoy the morning sun slowly. The only little reversal for this morning is the first night of frost this autumn. Now is time to relax for a week. Let’s enjoy!

– A Perfect Day –

19 comments on “Saturday Classics – 17102020

 1. Upea kappale! Edelleen! 😊 Mulla oli tuo nyt lauantaiklassikkojen listalla, joten voisi odottaa tarpeeksi ja sitte heittää se oma lemppariversioni BBC:ltä: https://www.youtube.com/watch?v=dfddYDRIFGY Tuosta on niin mukava bongata kaikkia supertähtiä laulamassa. Mutta ehkä laitan sen jo nyt tähän kommenttiin.

  Oma klassikko taitaa jäädä nyt välistä, kun on aika paljon kaikkee muuta tänään.

  • Timo,
   Tuo BBC:n versio on todella viihdyttävä juuri tuon vaihtelevaisuutensa ansiosta. Tämä on upea kappale aina vaan 🙂

  • Sus’,
   No se on toinen suuri suosikki tältä mieheltä. Toisaalta tykkään kuunnella Reediä paljon kerrallaan ja silloin hittibiisit jää paitsioon. Upea tulkitsija!

 2. I know Scot, and it’s the sad side of this beautiful song. Happily he got rid of those substances and made some great music for us to enjoy.

 3. No voihan himpulat, lisään listaan. Jo minä vähän itsekseni ihmettelin ja ajattelin sinun olevan reissussa, mutta en osannut tulla katsomaan. Jäänyt blogien lukeminen tosi vähälle nyt tämän kiireisen kauden myötä. Jospa se nyt rauhoittuisi kun palsta on kynnetty. Laitappa vastaisuudessa viestiä, niin käyn laittamassa listalle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s