Saturday Classics – 31102020

Tänään kuunnellaan ehkä suomalaisessa radiossa, myös näissä klassikoissa, turhan vähän kuultua Talking Heads -bändiä. Vuorossa 1985 julkaistulta Little Creatures -albumilta mainio ‘Road to Nowhere‘. Houkutus soittaa enemmän kuin yksi biisi on olemassa, mutta hillitsen ja soittelen toisella kertaa. Päivän biisi on yhtyeen nokkamiehen, David Byrnen, käsialaa. Tämä huikeita musiikkivideoita tehnyt bändi oli toiminnassa vuosina 1975 – 1991.

Today we’ll listen to Talking Head‘s ‘Road to Nowhere‘ from 1985. It was at a Little Creatures album. The song is written and composed by David Byrne. I haven’t heard Talking Heads in a Finnish radio for ages and there is urge to play more than one song, but I’ll save them for later. Talking Heads was active between 1975 and 1991. They made some of the greatest music videos ever.

– Road to Nowhere –

Ps: En malta sittenkään odottaa ja tässä tulee bonuksena ‘Wild Wild Life’ / Can’t wait and here’s ‘Wild Wild Life’ as a bonus song:

– Wild Wild Life –

Lisää klassikoita löydät tämän linkin takaa / More of Saturday Classics can be found behind this link:

 

14 comments on “Saturday Classics – 31102020

  1. Maailman enstex nopein itsehillinnän pettäminen;DD

    Oli jossain välissä innostus hetken aikaa hollantilaiseen The Nits -orkesteriin ja tämä meni siinä samassa, hienoja videoita ja outoja poppisbiisejä, ihan jees=)

  2. On kyllä jäänyt 80-luvulta mieleen noita musavideoita. Music Television kun iski eetteriin, niin kanava pyöri kaiken aikaa mikäli sattui olemaan sellaisessa huushollissa, jossa MTV näkyi.

    Täytyy kyllä myöntää, että 80-luvun jälkeen en ole kuunnellut Puhuvia päitä, ehkä hieman liian kevytä makuuni 😀 😀

  3. TH:dillä oli kyllä hyviä kappaleita ja videoita. En ole minäkään pitkään aikaan kuunnellut,joten tämä oli nostalgiapläjäys;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s