How to Survive November 2020 – 4

Tänään tuli meille myös maskipakko työaikaan. Koen sen hieman haastavaksi, koska on niitä opiskelijoita joiden olisi hyvä nähdä opettajan kasvot hänen puhuessaan. 

From today on the use of mask in the class room is mandatory in our school. I find it little challenging for the students with special needs, who needs to see teachers face when she talks. 

– Not singing! –

Päivän osallistujat / Today’s participants: 

Susupetal

Aimarii

Riitta

Ritva

Uuna

 

16 comments on “How to Survive November 2020 – 4

  1. Koronaa saadaan syyttää tästäkin epämukavuudesta. Entäpä, jos voisitte valita kasvopleksit? Niitä näkee melko paljon varsinkin silloin käytössä, kun pitää olla suojattuna tuntitolkulla peräänsä.

  2. Totta, ihminen todellakin piiloutuu maskin taakse. Voi kuvitella kaikki ne hymyttömät kasvot, jotka tuolla vaeltavat maskin kanssa.
    Koko päivä maski naamalla on haasteellista, sinun pitänee vaihtaa varmaan monta kertaa 😦

    • Me saadaan niitä kolme (!) työn puolesta per päivä. Siis aika vähän siihen nähden miten paljon niihin kuolaa 😀 Joillain osastoilla näyttää myös olevan kangasmaskien design kilpa menossa… minulle kelpaa kertakäyttöiset.

  3. On se hankala pitää koko päivää, ilmeettömänä moni työ on hankalampaa. Joku viisaudessaan kertoi, että on alettu enemmän katsoa toisiamme suoraan silmiin.

  4. Käytettävä on vaikka vähän haittaa hengitystä, täytyy liikkua iisimmin. Mieluummin maski naamalla kuin korona pers..pepussa=)
    Lauantaina saa flunssarokotteen, voi vain helvettiä kuvailleessaan ajatella koronaa ja norminflunssaa siihen päälle, voisi olla orpo olo…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s