How to Survive November 2020 – 8

Kylläpä marraskuu maalasi häikäisevän kauniin auringonpaisteen iloksemme! Katselin äidin ikkunasta että ihmiset kävivät paljon rannassa kuvaamassa rantavehnää, joka heilui auringossa mukavasti. Tässä minun näkemys marraskuun heiluvista.

This November painted the most beautiful day for our enjoyment. I noticed from Mom´s window that lots of people went to photograph at the shore. This is my expression of the view.

– Sand Ryegrass –

19 comments on “How to Survive November 2020 – 8

    • Kiitos Sus’. Oli se kyllä aika lailla luonnolle turpaan antamista kaivaa mv-asetukset esiin eilisessä auringon paisteessa.

    • Yo! Kävin sivuillasi kuikuilemassa hienoja kuviasi. Olit käynyt mun sivulla, jotain ongelmaa kommentoinnissa? Se on kyllä ihan ilman rajoitteita se sivu joten pitäisi onnistua, joskin moni on sanunut että puhelimella ei onnaa kommentointi. en tiedä miksi, en ole tietokonetyyppi, vain loppukäyttäjä;) Nääpistin yhden kuvan, sen missä kirja on auki, kuten sinäkin, minä vain tykkään siitä=) En käytä missään julkisesti, kunhan on sellaisessa musankuuntelukansiossa jonka siis laitan päälle kun kuuntelen pelkästään musaa ettei kone mene kiinni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s