Värikollaasit: Kollaasi 257 (45/2020)

Tämän viikon kollaasien värit löytyvät Andorran lipusta.

This week’s colors are from the flag of Andorra.

– At the Races –

Lisää värikollaaseja löydät täältä / More collages can be found from here:


11 comments on “Värikollaasit: Kollaasi 257 (45/2020)

  1. Kuuluuku kiihdytysajot harrastuksiin? Jenkkiautot on kyllä 50-60 -luvulla olleet komeita, vielä -70 kin mutta siiten kaikki autot vietiin tuulitunneliin kulutuksen pudottamiseksi ja kaikki näyttää samalta, en oikeasti enää erota autoja toisistaan ellen näe merkkiä nokalla.
    Tahtoo Mustangin (68 syntymän mukaan, kelpaa kyllä muutkin) ja siihen sellainen Mad Max -autossa ollut mekaaninen ahdin pellistä ulos pullistelemaan (siis ihan ulkonäöllisesti sen siihen haluan, vaikka lisäähän se vauhtiakin), susimaalauksni, siitä tulisi Wolf Fang eli Sujen kulmahammas=)
    Sit toinen on Impala, ne leveät takasiivet ja kolme punaista lamppua siiven alla…olen myyty!! Kunnon cruisailuauto kesään, oih!!
    Ainoita hetkiä jolloin tämä köyhyys ketuttaa on nuo kun alan haluta jotain materiaa, tosin niitä on niin harvoin ja saa ne tasoiteltua päässäni sillä että sitten kun lotossa…tosin olen lopettanut lottoamisenkin..=)

    • Sus’, eräs ystävä harrasti ja kävin katsomassa kisoja varmaan kerran tai kaksi. Vanhat jenkkiautot olivat kyllä tyylikkäitä ja kyllä ne sykähdyttää aina kun näkee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s