Saturday Classics – 28112020

Tällä viikolla ovat koronamäärät lisääntyneet, joulun vietosta on maalattu kauhukuvia ja rajoituksilla tiukennettu ihmisten elämää, etenkin Uudellamaalla. Meille tuli vahva suositus maskin käytöstä julkisissa tiloissa, kaupoissa, töissä ja muistutettiin jälleen pitämään paremmin huolta itsestämme ja lähimmäisistämme. Päivän biisiksi sopii siis vallan mainiosti George Harrisonin kaunis ‘What Is Life’. Laulu kertoo ystävyyden ja rakkauden tärkeydestä. Biisi on vuodelta 1971 ja julkaistiin ‘All Things Must Pass‘ albumilla (olipa osuva) ja albumilta lohkaistun ‘My Sweet Lord‘ singlen B-puolella.

This week there has been more Covid19 victims in Finland than any week so far. They are saying that Christmas will be a dark time unless we shape up our act. More restrictions since summer took place, especially at the region of Uusimaa (the same region that was closed from the rest of us for a while in the spring). For the rest of us a strong recommendation to use mask in the public places, to take care of the hand hygiene and keep your distance from the others took place. A reminder to take care of our selves, friends and loved ones to have a happy Christmas. So a beautiful song about love and friends by George Harrison fits well to play today. ‘What Is Life‘ is from ‘All Things Must Pass‘ (how appropriate) album and it was released 1971 as a B-side of ‘My Sweet Lord‘ single.

– What Is Life –

Lisää Lauantai klassikoita löytyy täältä / More of Saturday Classics can be found from here:

14 comments on “Saturday Classics – 28112020

 1. No, nyt tuli nostalgiaa! Minulla oli aikanaan tuo sinkku, ostin sen My Sweet Lordin vuoksi, joten tämä B-puolikin on tuttuakin tutumpi.

  Jep, nyt ollaan hissukseen, vältetään turhia kontakteja, pysytään mökissä, ulkoillaan väljissä paikoissa. Marraskuun jälkeen selätetään seuraavaksi korona.

  • Hahaa, arvasin että osaat arvostaa tätä biisiä! Jes!

   Ajattelin keväällä ‘Social distancing’ teeman nimeä pohtiessani koronan selätystä nimeksi, mutta en uskaltanut. Nyt me kuitenkin tehdään se oikeasti, koko kansa ja maapallo. Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveinä.

 2. Ihunainen video!! Irtonainen olo tarttuu, tanssiin kutsuna vastustamaton. Joskin biisi ei kolahda..Mitähän olisi tullut jos Ässäkaksikko olisi sanonut Geelle että seur levyn biisit tulee sun kynästä, tee aihioita ja lyödään ne kimpassa kasaan? GH ei oikein päässyt oikeuksiinsa Beatlesissä, sen jälkeen varmaan ketutti kun menee esittelemään uutta musaa ja tulaa vain loputon sarja jonninjoutavia B-kysymyksiä. Se Bangladeshin tukikeikka oli hyvä ajatus, taisi samalla keksiä koko genren siis nämä live aidit jne.

  Kuuntelen seuraavaa tuubin tarjoamaa, All things must pass, onpas hieno melodia, ou jee!

 3. Beatlesporukasta minä tykkäsin eniten juuri Harrisonista. Ei kylläkään ole yhtään Beatleslevyä itselläni. Musamaku on kylläkin noista ajoista muuttunut.
  Kuten Susu – nyt huolehditaan muista ja itsestä, ollaan järkeviä j atosiaan selätetään korona!

 4. Kepeä ja iloinen video, mutta biisi oli lähinnä rallatus 😀 Veikkaan että Uusimaa menee jouluksi kiinni. Jos ei, sitten korona vasta ryöpsähtää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s