How to Survive November 2020 – 30

Niin saatiin marraskuu päätökseen ja voimme siirtyä joulun odotuksen aikaan. Nautitaan joulukuusta ja pysytään terveinä!

We made it to the final stages of November and can start waiting for Christmas time. All the participants will get a batch today.

– Parallel lines lights –

Kiitos kaikille osallistujille, teitte tästä marraskuusta upean! Oli ihana aina aamuisin käydä katsomassa kauniita kuvianne!  Kiitoksena matkaan voit ottaa ‘Marraskuu 2020 Selättäjä’ bätsin.

18 comments on “How to Survive November 2020 – 30

 1. Kyllä tämä tosiaan taas nopeasti vilahti. Itse ei tuu mustavalkokuvia harrastettua, mutta monissa näissä se kieltämättä sopi hyvin kuvaan! 👍🏻

  • Tosi nopeaan meni tämä marraskuu. Toisinaan pisti vähän hengästyttämään miten sitä kaikkea kerkii, mutta aina sitä kerkiää yhden kuvan postata. Pahimpia oli tietenkin ne päivät kun unohti ottaa sen kuvan 😀 Tämä oikeastaan taas todisti sen, että voisi bloggailla vähän enemmän, ei se niin paljoa aikaa vaadi ja ystäväpiiri täällä on niin inspiroiva.

   • Näinpä. Mulla on jumahtanut taas blogi näihin vakipostauksiin ja esim kesäreissu jäi kesken Kotkan tienoille, pitäis sekin jatkaa… Mutta aika vaan menee muuhun. No, mutta hyvää joulua! 🍀

 2. KIITOS sinulle taas kerran! Hienosti meni marraskuu ja oli kiva nähdä, miten kuvat muuttuivat mustavalkoisina. Tuli vanhaa nostalgiaa mieleen.

  • Kiitos Uuna ja kiitos osallistumisesta upeilla, usein taianomaisilla kuvilla! Tämä oli mukava haaste ja kuukausi meni kuin siivillä. Nyt on mukava käpertyä sohvan nurkkaan odottelemaan joulua tai hössöttämään keittiiöön 😀

  • Kiitos sinulle Riitta osallistumisesta upeilla kuvilla 🙂 Maa näyttää tosiaankin hieman valkoiselta (pakkastakin ollut). Lämmintä joulukuuta sinulle!

 3. Kiitos paljon haasteesta. Se on aina ollut kiva juttu.
  Marraskuun aikana tänne tuli talvi lumineen pakkasineen ja valokuvauksellisine aamun- ja illan kaamosvärisävyinen.
  Mukavaa joulukuuta ja ennen kaikkea joulun odotusta.

  • Kiitos sinulle Aimarii mukavista Karsikonperän marraskuun selätyksistä! Teillä on siellä aina niin mukava käydä seuraamassa upeita kuvia ja mukavia tarinoita.

  • BLOGitse, nappasithan batchin mukaan! Kiitos sinulle upeista teoksista, joita tuli suurella mielenkiinnolla aina katsomaan.

 4. Kiitos! Marraskuu meni nopeasti ja oli tosi mukavaa katsella osallistujien kvuia ja kuulumisia. (Jos alkoi väsyttämään tule teemalaisten seuraksi lomailemaan ja rentoutumaan:D )
  Iloista joulun odotusta sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s