Saturday Classics – 19122020

Paul McCartney – Part One

Paul McCartney julkaisi uuden levyn, McCartney III, tällä viikolla ja siitä inspiroituneena aloitin kuuntelu-urakoimaan kronologisessa järjestyksessä koko Maccan tuotannon. Tänään kuunnellaan paras biisi kaikilta niiltä albumeilta mitä nyt tähän saakka olen kerinnyt kuunnella. Mukavaa hommaa joulua odotellessa! Kovin pitkälle tässä en tässä puuhassa vielä päässyt 🙂 

Paul McCartney released a new album, McCartney III, this week and while waiting for the new one I started listening the old ones in chronological order. Today we shall listen the best song from each album I managed to get through. This makes waiting Christmas little nicer. After all I didn’t get that far 🙂

1. McCartney – Julkaistu 17.4.11970 – Released: 17 April 1970

– Maybe I’m Amazed –

2. Ram (Paul and Linda McCartney) – Julkaistu 17.5.1971 – Released: 17 May 1971 

– Uncle Albert/Admiral Halsey –

3. Wild Life (Wings) – Released: – Julkaistu 7.12.1971 – 7 December 1971

– Tomorrow –

4. Red Rose Speedway (Paul McCartney and Wings) – Julkaistu 30.4.1973 – Released: 30 April 1973 

– My Love –

5. Band on the Run – (Paul McCartney and Wings) – Julkaistu 5.12.1973 – Released 5 December 1973

– Band on the Run –

Bonusbiisinä makupala uudelta albumilta / A bonus from the brand new album

26. McCartney III – Julkaistu 18.12.2020 – Released December 18 2020

– Long Tailed Winter Bird –

Lisää klassikoita löydät täältä / More today’s classics can be found from here:


♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

TULOSSA! / COMING UP!

Maanantaista maanantaihin / From Monday to Monday

21 – 28.12.2020

Soita joulumusiikkia niin paljon kuin lystää! / Play Christmas music as much as you please!

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦


 

16 comments on “Saturday Classics – 19122020

 1. Ihana Paul ❤ Kuinka monta vuotta siitä onkaan, kun käytiin kuuntelemassa Paulia? Sata???

  Niin tunnistettava ääni, nostaa aina karvat pystyyn ihastuksesta.

  Jännä tuo lohkaisu uusimmalta albumilta, jotenkin palasi takaisin 60-luvulle, kun Beatlesit hippistelivät gurun kanssa.

  • Kuuntelin tuon koko uuden albumin ja siellä on jonkun verran yhtymäkohtia vanhaan kamaan. Ja pari muutakin ihan hyvää biisiä.

   Minä olisin sanonut 2009, mutta sitten Googletin ja mönkään meni. Ja sitten muisti pettää muutenkin! Muistaakseni oltiin ulkona eli Olympiastadionilla, eikö vain. No, keikkalistauksen mukaan sellainen on ollut Helsingissä 2004… me ei tunnettu vielä silloin! No seuraava keikka on ollut 2011 Hartwall Areenalla. No se ei ole ulkona… Apua!

 2. Tutulta balladimenolta kuulostaa, ehkä parhaat oli nää kaks viimeistä. Rupesin podcasteissä kuuntelemaan välillä englanninkielisiäkin ja siellä suositeltiin sellaista kuin Smartless, jossa kolme tuttua Hollywood-kasvoa. Kukin hommaa aina vieraan, josta kaks muuta ei tiedä, yhden jakson yllätysvieraana oli Paul McCartney! 😃 Siinä mainittiin just tuo uusin levy ja yritin heti sitä kuunnella silloin, mutta eihän sitä silloin tietenkään löytynyt. Kaikenlaista ehtivät Paulin kans jutella: https://www.youtube.com/watch?v=hbYnLP4xaUI <<— täällä

 3. Eka oli jees, ehkä beatleksen aikainen, säästynyt. Seuraavat 4 ei kiitos. Miten satuitkin soittamaan biisejä joita voi kuunnella vain sunnuntaisin? Noissa kaikissa ekaa lukuunottamatta on se sunnuntai-fiilis- Vika eli bonus oli ihan vaan puhtaasti outo, Yoko Ono loikkaisi Mäkikartanon päähän?
  Ei nämä tyypit kumpikaan oikein kolisen itsekseen mutta beatlesia olen oppinut kuuntelemaan ja pitämään tässä vuosien varrella. ne on yksinkertaisesti niin hienoja biisejä suurin osa että en voi biisintekijänä sivuuttaa ja siksi kuunnellut ja kun kuuntelee niin aukeaa. paitsi tuo vika, vieläkin soi, pakoon!

  • Ha hah! Sehän johtuu siitä että klasarit olivat alunperin sunnuntaisin, Sus’ Ja olisivat vieläkin ellei sunnuntaisin olisi niin paljon muita haasteita. I’m a Sunday Girl!

   Muuten Sus’ liikkuu heikoilla jäillä, hahaa! Paul on pyhä! Eihän tätä mitään olisi ilman Paulia ja Johnia! Think about it!

   Tuo vika on sairaan hyvä 😀 😀 😀

 4. Pauli on siis sun Vesala, okoo.
  Miten niin ei olisi?? Ilman Robert Johnssonia kukaan ei kaupittelisi sieluaan saatanalle hyvän soittotaidon vastineeksi. Ilman alkuihmistä Afrikan mustassa yössä lyömässä keloa ja rummuttelemassa viestiä, ei olisi juurikaan rytmimusaa.
  Eihän Beatles sinänsä pyörää uudestaan keksinyt, se vain oli ensimmäinen bändi joka sai aikaiseksi massahysterian siinä muodossa kun se nykyään tunnetaan eli ilman beatlesia ei olisi ollut Dingon huumaa.

  • Johnson ja moni muu bluesmies. Juuri sitä tarkoitinkin mitä Beatles teki popin tunnetuksi tekemiselle. Suunta olisi voinut olla aivan toisenlainen ilman heitä. Who knows!
   Paul on muusikkona sitä luokkaa, että kunnioitan hänen tuotantoaan. Ehkä eniten pidän juuri Beatles ajasta. Paul ei ole mun Vesala. Toki ymmärrän mitä tarkoitat, mutta nää tyypit ei ole verrannollisia. Vesala on hyvä, erittäin hyvä multilahjakkuus. And that’s that. Paul on kuitenkin Beatle!

 5. I really like your beautiful blog. A pleasure to come stroll on your pages. A great discovery and a very interesting blog. I will come back to visit you. Do not hesitate to visit my universe. Happy New Year 😊 A soon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s