Joulukaruselli – Christmas Carousel – 3

Näin se vain on, yksinkertaisesti mukavaa aikaa! Paul McCartneyn ‘Wonderful Christmastime’ vuodelta 1979 toimii edelleen. Yksinkertaisesti! On aika nauttia perheestä, ystävistä, musiikista ja hyvästä ruoasta. Tänä vuonna pidetään kokoontumiset pienempinä ja pysytään terveinä!

This is how it goes, simply! Paul McCarteney‘s ‘Wonderful Christmastime‘ from 1979 still works. Simply! It’s time to enjoy family, friends, music and good food. This year keep the party down and stay safe!

‘Wonderful Christmastime’

Ensi vuonna saamme lisää The Beatles herkkua Peter Jacksonin ‘The Beatles: Get Back‘ filmin valmistuessa. Filmi on editoitu 56 tunnista ennen näkemätöntä The Beatles materiaalia. Tässä pieni mainos mitä tulossa syksyllä 2021. Näyttää hyvältä!

Next year will get to enjoy more The Beatles when Peter Jackson‘s ‘The Beatles: Get Back‘ film will be released. The film is edited of 56 hours of unseen material of The Beatles. Here’s a small preview from what’s coming in the fall of 2021. Looking good!

8 comments on “Joulukaruselli – Christmas Carousel – 3

  1. Tuo dokkari kyllä kiinnostaa, luvassa kun ihan julkaisematonta materiaalia sen sijaan että näkisi ne sataan kertaan nähdyt samat kuvat ja biisit. Olen jonkun elämänkerran joskus muistaakseni lukenut ja se aika siellä Hampurissa, siitä saisi oman kirjansa varmaan. On ollut pojilla pokkaa, vähän sama kuin Hanoit, lähdetään vaan ja toivotaan parasta (tosin Bllä oli sen tään sovittu keikka, Hanoit lähti isolla haaveella, pelkästään…).

    Onpas muuten aika heppoinen biisi, ei pahalla…

  2. Tuo olikin tuttu kappale ja mun korvaan parempi kuin ne viimeksi tulleet Paulit… 😊 Aika jännä tosiaan tuo vaimonsa mukanaolo bändissä – wikin mukaan itsekin tunnusti aluksi olleensa nuotin vieres ja monet mollanneet muutenkin. Ehkä Paul halus pitää muista kuin musiikillisista syistä mukana.

    Ja doku näyttää hyvältä! Onkohan ehkä värjätty, kun yleensä noi vanhat oli mustavalkoista videota, mutta tuo näyttää tosiaan mahtavalta väreis.

    Joulua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s