Saturday Classics – 16012021

Tiistaina kuulimme suru-uutisen bloggaajaystävä Timon puolison Tarjan nukkumisesta pois sairauden murtamana. Päivän kappale omistetaan Tarjan muistolle, kehen minulla oli ilo tutustua viime kesänä. Lyhyen kohtaamisen muistoksi kuullaan tänään Michael Jacksonin esittämä ’Gone Too Soon’. Laulun tekijöitä ovat Larry Grossman ja Buz Kohan ja se on julkaistu Jacksonin ’Dangerous’ albumilla vuonna 1991. Tarja ei itse osallistunut klassikoiden soitteluun, mutta kuunteli lauantaisin kappaleemme ja toisinaan mukavasti kuulimme hänen kommenttinsa kappaleista.

This week we heard the sad news about a blogging friend’s spouse’s passing away. Today we’ll be listening ’Gone Too Soon’ in memory of Tarja, whom I had a peasure to meet last summer. The song is performed by Michael Jackson and it is written by Larry Grossman ja Buz Kohan. It was released at the Jackson’s ’Dangerous’ album at 1991. Tarja didn’t take a part in Saturday Classics but I know she listened the songs we played on Saturdays.

 

– Gone Too Soon by Michael Jackson –

8 comments on “Saturday Classics – 16012021

    • My pleasure, Timo! Tuskin olen koskaan tätä kappaletta radiosta kuullut, levyltä vain. Hieno kappale se on. Alun perin Dionne Warwickin esittämä telkkarissa (wikipedia).

  1. Upea kappale ja upea video! Surullista. Blogien kautta tulee yllättävän läheisiksi ihmisten kanssa.

    • Niin on Riitta, upea kappale. Täällä on tutustunut aivan mielettömän hyviin tyyppeihin. Timo on minun ensimmäinen blogituttava, itse asiassa hänen kehotuksesta tämä blogi sai alkunsa. Olin nimittäin kommentoinut hänen blogissa aikaa ennen kuin oli ajatusta omasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s