Saturday Classics – 23012021

Tom Waitsin roheaa lauluääni lumoaa tässä upeassa biisissä. ‘Downtown Train‘ on vuodelta 1985 ja se löytyy ‘Rain Dogs‘ -albumilta. Videolla esiintyy muuten nyrkkeilijä Jake LaMotta. Kappaleen teki suurelle yleisölle tunnetuksi Rod Steward omalla versiollaan vuonna 1989, taisi jopa kivuta todella korkealle listoilla. Pidän molemmista versioista, joten soitetaan molemmat.

Tom Waits‘ rough voice enchants in this beautiful song he wrote and sand for his ‘Rain Dogs‘ album. ‘Downtown train‘ was released at 1985. In this video you can see the boxer Jake LaMotta playing a role. Rod Steward made this song famous at 1989 with his cover and reached at number three at the Billboard 100 Chart. I like both versions, so lets play them both.

– Downtown Train by Tom Waits –

– Downtown Train by Rod Steward –

More classics can be found behind this link:

 

 

10 comments on “Saturday Classics – 23012021

  1. Molempi parempi, kyllä nää äijät ovat vaan niin namuja!
    Rain Dogs on hyvä älppäri!
    Waitsin videot on yleensä kiehtovia, mustavalkoisuus viehättää.

  2. Ensimmäinen video oli hyvin dramaattinen, mutta minäkin pidin enemmän Stewartin versiosta. Hieno biisi, ei tuttu mulle – kuinka ollakaan.

  3. Kyllä Waits on parhauta. Olin kuullut pätkän tuosta Rodin versiosta mutta en edes liittänyt sitä tähän TWn biisiin. Se on se ääni mikä tekee TWstä sellaista outoa ja häiriintynyttä mistä pidän, RS tekee tästä tylsän poppiajollotuksen, varsinkin kertösäkeen tulkinta on velttoa ja vesitettyä. Pläääh…Way down in a hole pitää pitää Rodin versio ja kuunnella aitoa ja alkuperäistä, ei rommikaan pepsillä ole niin hyvää kuin Coca-Colan kanssa, ainoa kokiksen käyttötapa, ei siitä virvokkeeksi ole, sokeripinta hampailla tuntuu ällöltä. No jopas taas innostuin…;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s