Saturday Classics – 30012021

70-luvun alku oli musiikillisesti aika riemastuttavaa aikaa näin jälkikäteen katseltuna. Sieltä on popsahtanut kaikkea hauskaa, taisi olla varsinainen pop-musiikin testilaboratorio. Päivän biisi kolahtaa tuohon ajankohtaan, tarkemmin sanottuna vuoteen 1973 jolloin Hollantilainen Golden Earring julkaisi päivän klassikkona soivan ’Radar Love’ biisin ja sinkosivat maailman laajuiseen kuuluisuuteen. Bändi soittelee edelleen, ovat soitelleet vuodesta 1961.

Early 70’s was like a test laboratory for the pop music, at least it seems like. Lots of fun and enjoyable songs emerged from that era, like today’s classic from a Dutch group Golden Earring. They released ’Radar Love’ at 1973 and rocketed to world fame with it. The band is still playing, ever since 1961.

 

– Radar Love –

15 comments on “Saturday Classics – 30012021

 1. Ollaan kyllä oltu onnellisia, kun saatiin olla teinejä 70-luvun alkupuolella ❤

  Vitsi, että tämäkin kappale! Heti kun alkoi, niin muistui mieleen vähän kaikenlaista. Yleensä sellaista hillumista ei niin selvinpäin 😀 Kiitos!

  Hollannista muuten tuli tuohon aikaan aika monta bändiä, joilla oli hitti jos toinenkin. Niin kuin Focus esimerkiksi.

  • Tämä todella vie pitkälle muistoihin, Susupetal. Mitäköhän sille Hollannin musiikkituotannolle sittemmin tapahtui kun ei enää merkittäviä hittejä ole enää aikoihin tullut.

 2. Tämä oli tosi kiva, ei liian räkäinen, minun makuuni. Plus herroilla on ihanat aikansa hiukset!

 3. Yksi parhaista biiseistä ikinä!! Aivan loistava jamipohjainen, kiva rokkisekoilu!! Su-Focuksen instrumentaalihitti on upea.

   • Kuinka niin? Biisiä on diggaillut jo kasarin lopusta kun sen kuuulin eka kertaa, olen onnistunut näkemään tv-stä jonkun keikankin, rumpalilla oli hauskat, sellaiset pdit, pitkin puvuntakkia ja se lätkii siis itseään ja soitti silleen soolon;D
    Ja Hocuspocus taas kuuluu instrumentaalibiisin kapeaan kärkeen.

 4. Välillä tuntui tutulta, sitten välillä taas ei. Mutta ihan hyvä kappale. 👍🏻
  Mullakin meni blogiin ‘tavallaan musavideo’, mutten ilmoittanut sitä päivän klassikoihin, kun sen musapuoli on vähän tasapaksua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s