Saturday Classics – 13022021

Neil Youngia ei ole kuultu sitten Sunnuntaiklassikoiden, joten korjataan tilanne tällä yhdellä 60-luvun hienoista biiseistä. ’Down by the River’ löytyy vuoden 1969 ’Grazy Horse’ albumilta. Tarina on traaginen, mutta biisi on vain kaikesta huolimatta hieno. Video on kuvattu ’Big Sur’ festareilla ja laatu sen mukainen. Video itsessään on jo klassikko jos oikein tarkkaan katsoo.

we haven’t heard Neil Young since the days of Sunday Classics, so lets correct the situation today with this wonderful song from the sixties. ’Down by the River’ is from the 1969 ’Grazy Horse’ album. A sad story, but a great song. This video is a classic by it’s own, filmed at Big Sur festival an you can find dome familiar faces there.

 

– Down by the River –

10 comments on “Saturday Classics – 13022021

  • On ne olleet aikamoisia aikoja Timo! Ei mullakaan ole mitään ajankohtaan sattuvaa muistikuvaa Woodstocista. Liekö tieto tullut tänne tosi viiveellä 😄

 1. Youngistakin tuli lopulta viime vuonna jenkki, halusi kansalaisuuden että pääsee äänestämään Bideniä;) Tiukka sälli mielipiteissään. Ja hyvä niin.
  Näyttäisi jonkinlaiseltä Crosby, Young ja mitä niitä oli samassa poppoossa, Niilon biisi kuitenkin, ehkä siksi otsikoitu NY eikä koko orkka..
  Crosby se on kunnostautunut some-möläyttelijänä, on solvannut ja sekoillut huolella, soittaisi kitaraa eikä myisi biisejään. Ja jättäisi somen sekopäille…Kaikki alustat joille ei tarvitse kirjautua omalla nimellä, pitäisi sulkea, kieltää lailla, viedä saunan taa…

  • Siellä on myös muita tuttuja kasvoja tanssimassa, Sus’. Odotetaan kun Susu kuuntelee/katsoo ja tunnistaa 😉
   Näillä herroilla on aina ollut paljon mielipiteitä asiasta kuin asiasta ja jossain välissä vähän boikotoinkin heitä, ennen kuin annoin musiikin viedä mennessään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s