Saturday Classics – 20022021

Kuusikymmenluvun vuosista olen varmaan soittanut eniten 1967 julkaistuja kipaleita. Ihmeellinen vuosi, miten sinne on mahtunutkin niin paljon hyvää musiikkia! Päivän biisi kolautti Beatlesin ykkössijalta listoilla ja kipusi korkeimmalle pallille ainakin Atlantin tuolla puolla. The Turtes lohkaisi tämän ‘Happy Together‘ biisin saman nimiseltä albumilta singlenä. Biisin ovat kirjoittaneet Garry Bonner ja Alan Gordon. Covereita biisistä on tehty paljon ja bonuksena kuulemme Leningrad Cowboysien ja Aleksandrovin Puna-armeijan kuoron version konsertista, jota olin kuuntelemassa Senaatintorilla vuonna 1994. Mielenkiintoinen olisi myös Fank Zappan versio, mutta siitä ei löytynyt kuin tämä live taltiointi. Taisi olla Fankilta kunnianosoitus bändikavereilleen, sillä The Turtlesien jäsenet, Howard Kaylan ja Mark Volman soittelivat tuohon aikaan The Mothers of Invention -bändissä. Tämän tahdeissa on hyvä alkaa siivoamaan uunia. Mukavaa viikonloppua kaikille!

From all the years of 1960’s I’ve played most songs released at 1967. Wonderful year for popular music! Today’s song by The Turtles knocked The Beatles off from the number one position at least at the other side of Atlantic. ‘Happy Together‘ was released as a single from a album by same name. The song was written by Barry Bonner and Alan Gordon. There are quite a few covers made from this song and the bonus video is by The Leningrad Cowboys and Alexandrov Red Army Choir. The first one is a Finnish band and the latter is Russian army choir. They played a great concert in Helsinki at 1994. If you look real hard you’ll find me there 🙂 An interesting version of the song is also Frank Zappa‘s live version from 1970. At the time The Turtles men, Howard Kaylan and Mark Volman were playing at Zappa’s The Mothers of Invention band. This is good music to start cleaning the oven. Have a nice weekend everyone!

– Happy Together by The Turtles –

– Happy Together by The Leningrad Cowboys and Alexandrov Red Army Choir –

 

14 comments on “Saturday Classics – 20022021

  1. Ei tuosta näemmä huonoa versiota saa tekemälläkään! Alkuperäinen oli hyvä, Cowboyssien versiokin parempi ku muistinkaan ja Zappakin onnistui, vaikka siitä on sellaiset ristiriitaiset tunteet.

  2. Et kyllä nyt usko kun sanon, että aioin postata tämän saman biisin eilen 😃 En sitten postannut vaan deletoin enkä ollut tietokoneen äärellä niin että olisin voinut muuttaa. Telepatiaa, kenties. Olipa Leningrad cowboysia katsomassa paljon väkeä!

    • Olisitpa soittanut, niin olisi ollut hauska yhteensattuma 😀 Tämä biisi kestää sen! Tuolla Senaatin torilla taisi olla konsertteihin ennätysyleisö tuohon mennessä. Ahdasta oli, mutta niin mukavaa!

  3. Joudut kitrjoittamaan uudet kommentit kun se tarina IIInen oli vahingossa putkahtanut esiin, tulee ulos 8.3. siinä oli 8.2. eli se laittoi sen ulos samantien, en huomannut kun kirjoittelin innolla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s