Saturday Classics – 27022021

Lumet sulaa ja kevät tulla jolkottaa, ainakin hetkellisesti. Voidaan hyvinkin heittäytyä odottelemaan lämpöä ja aurinkoa The Doorsin tahdissa. ‘Waiting for the Sun‘ ilmestyi vihdoin vuonna 1969 ‘Morrison Hotel‘ albumilla. Alun perin biisi oli tarkoitettu ‘Waiting for the Sun‘ -albumille, mutta viime metreillä se jätettiin pois.

Snow is melting and it smells like an early spring, momentarily. We can enjoy waiting of the sun and warmth with The Doors’ song ‘Waiting for the Sun‘. The song was finally released at 1969 at the ‘Morrison Hotel‘ album. It was written for the ‘Waiting for the Sun‘ album but was left out at the last moment.

– Waiting for the Sun by The Doors –

15 comments on “Saturday Classics – 27022021

  1. Aurinko on kova sana juuri nyt, meillä paistaa. Melko dramaattisissa tunnelmissa biisissä aurinkoa ja kevättä odotetaan.

  2. Mitäs tässä ihmetellään, nimibiisi pois ja seuraavalle levylle, ihan normitoimintaa….Ovilta, hahah. Jim Morrison on kyllä kaikkiean sekorunoilijoiden isä äiti ja muutama velipuolikin, kyllä oli äijässä energiaa. Eikä selvää päivää nähnyt sitten kuuskytluvun…

  3. Mieletön määrä lunta edelleen täällä Saarijärven salomailla. Huikean valoisia helmikuun päiviä. Joten nyt on jo saatu nauttia auringon paisteesta. Kuukin mollotti pilvettömällä taivaalla.

    Onko sinulla listaa juutuupissa näille klassikoille?

    • Moi Emmä, hyvä idea tuo juutuubi lista! Vielä sellaista ei ole, mutta ehkäpä alan keräämään sellaista. Minulla on ollut vuosia tekeillä sivu, jossa olisi kaikki soittamani klassikot, mutta se on vielä tekeillä. Tuo tuubiversio on parempi idea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s