Saturday Classics – 13032021

Palataan sinne 70-luvun alkupuolelle nautiskelemaan Eaglesin ‘Desperadosta‘. Biisi tulee saman nimiseltä vuonna 1973 julkaistulta albumilta. Albumi on hieno kokonaisuus, mutta niin on biisikin. Kappale on Eagles miesten Don Henleyn ja Glenn Freyn käsialaa. Se on sijoittunut Rolling Stone -lehden ‘500 Greatest Songs of All Time’ vuoden 2004 listalla sijalle 494. Meikäläisen listalla se taitaa sijoittua hivenen korkeammalle.

Let’s go back to early 70’s and listen wonderful song by Eagles; ‘Desperado‘. The song was written by Don Henley and Glenn Frey to the ‘Desperado‘ album and it was released at 1973. The song made number 494 at the Rolling Stone’s list of ‘500 Greatest Songs of All Time’ at 2004.At my list it reaches way higher.

– Eagles – Desperado –

10 comments on “Saturday Classics – 13032021

  1. Eaglesin kokoelma oli heidän “läpimurto”levynsä, myi ihan älyttömiä määriä, jotain kakskööt miljoonaa tai jotain, aika jännä juttu. Olivat kiertueella ja ihmettelivät kun paikat suurenee ja jengiä riittää, levy myi pitkään tasaisesti miljoonan per kk.
    Hieno on biisi!

  2. Terveiset Lapista. 😊 Tämä oli periaattees tuttu kappaleen nimi, mutta jotenkin uusi mulle kuitenkin. Eaglesit jäänyt pääosin hotelliin, vaikka varmasti riittäis muutakin. Ehkä tuota Spotifytä vois täs hyödyntää… Mutta ihan hyvä balladi tämä! 👍🏻

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s