Saturday Classics – 20032021

Vuonna 1977 Heart räjäytti tajunnan tällä uskomattomalla biisillä. Muu Suomi kuunteli Baccaraa ja Dannya ja Armia, me kuunneltiin tätä. Kahvila Kahptahin levyautomaatti joutui koville ‘Barracudan‘ soidessa kerta toisensa jälkeen. Ja sitten taas uudelleen. Biisin ovat kirjoittaneet bändin jäsenet Ann Wilson, Roger Fisher, Nancy Wilson ja Michael Derosier ja se julkaistiin ‘Little Queen‘ -albumilta.

This song by Heart blasted our brains at 1977. Rest of the Finland were listening to Baccara and Danny and Armi, we were listening to this. The single was getting thin in our favourite cafe’s music box as we played it over and over again. ‘Barracuda’ is written by the member of the band: Ann Wilson, Roger Fisher, Nancy Wilson and Michael Derosier. It was released from the ‘Little Queen‘ album as the main single.

– Barracuda –

Ps. Saattaa olla että olen soittanut tämän jo Sunnuntai klassikoissa, mutta menköön.

17 comments on “Saturday Classics – 20032021

  1. Piti oikein miettiä, mitä itse kuuntelin 1977. Kyllä se oli Patti Smith ja Pink Floyd sillloin, joten minulle tämä oli ihan uusi biisi, ohhoh!
    Eikä ollenkaan paha biisi.

  2. Tuttu kappale, mutta en kyllä erityisesti tykännyt tästä ikinä,. Mutta ihan hyvin toimii näin joskus kuunneltuna.

  3. Mä tos päivällä suunnittelin, että ehtisköhän huomiseksi tehdä lauantaiklassikon, mutta nythän on jo lauantai! Mennyt päivät ihan sekaisin.

    Mun mielestäni Barracuda kuulosti hyvältä. Ja nyt sitten Marianne tunsikin tuon kappaleen, on kuulemma ollut sen paljon pelaamas Guitar Herossa ja Charlien enkeleissä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s