Saturday Classics – 01052021

Tällä päivällä nimetty hassu pieni biisi isoilta ääniltä on ‘First of May‘. Bee Gees teki tämän jos vuonna 1969, siis paljon ennen suurta kuuluisuutta. Se löytyy ‘Odessa‘ albumilta ja taisi olla pienoinen hitti siellä täällä Eurooppaa. Biisin nimellä ei ole mitään tekemistä Vapun tai toukokuun kanssa, vaan se on Barry Gibbin koiran syntymäpäivä.

This small silly song is named with todays date, ‘First of May‘, is by the Bee Gees. The song was released at 1969 and it’s to found from the ‘Odessa‘ album that was the sixth studio album of the brothers Gibb. The name of the song has nothing to do of first of May, but it was the birthday of Barry‘s dog.

First of May by Bee Gees

Rauhallista Vappua! / Happy May Day!

8 comments on “Saturday Classics – 01052021

    • Löydös sanan varsinaisessa merkityksessä, Timo. Jokin harmaa mielikuva tästä biisistä oli, mutta silti piti kuukkeloida esiin.

  1. Tääs sama kuin Kate Beess, korekalta ja kovaa mutta ei näillä sävyilä. Taas on hienoja hittejä, Muutaman Beegeet oikein versinaisia isku-sävelmiä. Kannarri muuttaa lähes hajoava orkka tekemeeän leffa sävellykset, jo vain vietiin Beegeessiä ja ravolltia unnä ketä siinä Sätödei nait viiverissä. Sehän sopisi muuten saturday classiceihin paremmin kuinhyvin ;D
    Kuuntelin tuon biisin jaaritellessa, olipas outo:) Laikenlaisiahan ne, biisintekijät, koittaa, koukkua veteen, koukkua biisin, taarttumapinta-alaa toivoen… klara Vappen und Kotko!!

    • Kyllä koira syntymäpäivän kunniaksi kannattaa aina biisejä tehdä! Onhan niitä tehty oudoimmistakin aiheista 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s