Saturday Classics – 22052021

Päivän biisi näki päivänvalon vuonna 1983 ja oli ensimmäinen single Eurythmicsin ‘Touch‘ albumilta ja kipusi ryminällä listoille Atlantin molemmilla puolilla. ‘Here Comes the Rain Again‘ on Lennoxin ja Stewartin käsialaa. Pääsin seuraavan vuoden elokuussa näkemään bändin livenä Coloradon Red Rocks amfiteatterissa ja se konsertti menee sinne top-kymppiin kaikista näkemistäni. Annie Lennoxin lauluääni on huumaa maagisuudellaan kuulijansa.

This song by Eurythmics was released at 1983 from the ‘Touch‘ album. It became istant hit song on both sides of Atlantic. ‘Here Comes the Rain Again‘ is written by Lennox and Stewart. I had a change to see them in concert the following year at Colorado’s Red Rocks Amphitheatre. That one goes easily to the top ten concerts I’ve ever seen. Annie’s singing voice is so magical.

Here Comes the Rain Again

8 comments on “Saturday Classics – 22052021

 1. Bloggeri syö taas kommentit, joten sorry! Ninasta totesin ennen kuin se katosi bittitaivaaseen, että ihanaa kun on tuollaisia rohkeita monilahjakkuuksia ja Good Vibrations nousee suosikikseni. Tosin My Way on mainio!

  • Tuo on kyllä harmi! 🤐 Ja itte ainakin ei kyllä joka kertaa tuu kopioitua kommenttia talteen ennen sen lähettämistä, kun ne kuitenkin yleensä toimii. Mulla oli joskus Firefoxiin lisäke, joka laittoi omaan listaansa kaikkien selaimes kirjoitettujen lomakkeiden tekstit (ainakin joksikin aikaa) – tuo oli kätevä, kun ei tarvinnut erikseen muistaa ja oli paikka, josta hakea sitte tekstinsä tallesta.

   Mukava, että iski sullekin. 👍🏻

 2. Aivan loistava kaksikko. ihailin muusikkoutaan kasarilla ja jokut biisit potkii edelleen laadulla ja harmonioilla. if I had dollar bill, for ev’ry deed(sin?) I’ve done, there be a mountain of money..
  Tämä oli oudompi tuttavuus vaan Lennoxin ääni on lähes aina hyvä/riittävä syy kuunnella.
  Ja sit menox, sano.. .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s