Saturday Classics – 29052021

Olen tässä parin päivän aikana kuunnellut kaikki The Policen julkaisemat albumit pariin kertaan, kokoomalevyjä lukuunottamatta, ja etsinyt yhtä tiettyä biisiä löytämättä sitä. Päivän biisinä kuitenkin The Policea ja ‘Walking On The Moon‘. Tämä vuonna 1979 julkaistu biisi löytyy ‘Reggata De Blanc‘ albumilta ja se on Stingin käsialaa.

Today song comes from the 1979 ‘Reggata De Blanc‘ album by The Police. ‘Walking On The Moon‘ is written by Sting. I’ve been listening all five of their albums at least twice during the past couple of days looking for some other song. We’ll listen to that when I find it.

9 comments on “Saturday Classics – 29052021

  1. Mitäpä jos etsimäsi biisi onkin Stingin soolotuotantoa?
    Walking on hyvä esimerkki Policen keskitempoisimmista biiseistä, hypnotiaa ja jänniä soundeja. Omalaatuiset rytmit tulee siitä että rumpali kasvoi Marokssa joten korvansa tottui vähän erilaisiin rytmeihin ja kun alkoi soittamaan länsimaista 4/4-osaa niin livautteli sinne niitä itäisen/afrikkalaisen rytmin erikoisia mausteita. Joskus oli huhu että rumpalin snaredrum eli virveli olisi ollut täynnänsä elektroniikkaa josta olisi syntynyt outo, ihastuttava soundi… Tiedä häntä vaan ajoittain iskee Police-vimma, hyvä orkka. (taas posketonta kehua, voi lepiksen pettymyksen määrää;DD)

    • Kyllä se on Policee, mutta en ole vain löytänyt. Taitaa olla liveversio. Stingiä se ei voi olla, koska en kuuntele Stingiä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s