Saturday Classics – 05062021

Tänään alkoi vapaajakso! Iloa ja riemua koko kesän ajaksi. Toivottavasti. Aloitetaan tää homma kuitenkin Cliff Richardin ja The Shadowsien superimelällä ‘Summer Holidays‘ biisillä vuodelta 1963. Laulun ovat kirjoittaneet Bruce Welch ja Brian Bennett. Laulu on nähty samannimisessä elokuvassa. Sillä aikaa kun te kuuntelette minä käyn työterveyslääkärissä näyttämässä päätä ja kylkiluita. Kompuroin töihin eilen otsa asfalttia kyntäen. Nilkka muljahti asfaltissa olleeseen reikään ja siitä rähmälleen. Onneksi oli pari kassia vaimentamassa pahinta iskua ja luulen että tästä selvitään säikäyksellä. Eilen ei saanut sinne aikoja, onneksi tänään pääsee. Että tällainen alku tällä kertaa.

Today is the first day of my summer holiday and let’s celebrate it with a song by Cliff Richard and The Shadows. The song is from a 1963 movie by the same name and it’s written by Bruce Welch and Brian Bennett. While you’re listening I’ll pay a visit to a doctor. On the way to work yesterday I fell at the parking place. A foot slipped in to a small hole in an asphalt and I hit the ground. Better go to check my ribs and head. Did’n have a change to go yesterday. Great start for a holiday!

Cliff Richard and The Shadows – Summer Holiday

24 comments on “Saturday Classics – 05062021

 1. Olipa Cliff nuoren näköönen! Ja tais Shadowssin Hank siä vilahtaa pyörän seläs. Videollakin säästetty matskua ja kahvin tuonti leikattu mukaan kahdesti.

  Paranemisia! Tuo alustojen kunnossapito on just tärkeää esteettömyyttä. Toivottavasti ei tullut pahempaa. 🍀

   • Selvästi sellaisesta 60-luvun musikaalileffasta pätkitty. Samaa sarjaa kuin ne Beatlesien elokuvat. Hyvä, että pääsi kai kohtuu-vähällä. 👍🏻

     • Viimeksikin kyselin, mutta varmistetaanpa taas, että kokeilitko sattumalta eri selaimilla? Mulla on joitain juttuja, joita ei tällä Firefoxilla edes voi tehdä vaan pitää käyttää Chromea.

      Toisaalta nyt tuli siihen politiikkajuttuun kommentti sulta, joten voikohan se olla jotenkin postauksen sisällöstä? Esim Youtuben upotetut viestit kiusais kommentoinnis sulle?

     • Jäin sitä kanssa ihmettelemään, että miten se nyt onnistui 😮 Hämärää! Nyt vastailin vain Safarilla, en ole viitsinyt Chromea asentaa tähän ja jos sillä haluan vastailla, niin sitten olen iPadillä. Jännää tässä on se että se toimii toisinaan ja sitten taas ei.

      Musiikkikommentti meni tyylin: What ever happened to Thomas Dolby? Kuukkeloin, ja varsin mittavan uran on mies tehnyt synkkapopin sivutuotteesta.

     • Jokin asennettujen ohjelmien tai muistis olevien modulien tai selaimen lisäosien tms yhteisefekti tuo on, mutta se löytäminen on tosiaan vaikeeta ellei tsäkällä löydy.

      Ja joo, oli kai hyvin menestynyt bisneksiskin. Silloin joskushan soittoäänet oli iso bisnes, nykyään ei kukaan niistä välitä.

     • Kävin taas testaamassa ja toimi. En ole tehnyt mitään säätöjä mihinkään. Sattuman kauppaa Safarilla kommentoinnit!

 2. On tämä niin söpö kappale ❤ Ja Cliffiä katselee ihan mieluusti.

  No höh, vai tuolla tavalla aloitat vapaat, auts. Toivottavasti selvisit säikähdyksellä!

  • Cliff oli aika kova namu aikoinaan, Susupetal 😉 Joo, ei ole mitään rikki. Rintaranka kolhiintunut. Muutama viikko parantelemista. Oli sen verran vieraskielinen lääkäri ettei ymmärtänyt mun juttuja tarpeesta lähteä kasvimaa hommiin…

  • Paspii, imelyyttä sietää just tän verran harvakseltaan 🙂 Pääsin säikäyksellä ja toivotaan että paranee nopeasti, tosin veikkasi että menee 4-5 viikkoa kipujen kanssa. Ehkä sen sietää kun tietää ettei mitään ole rikki.

 3. Tämän biisin muistan minäkin. Ihan letkeää menoa.
  Sulla sen sijaan oli turkasen hurja meno, kun kaaduit. Parane sukkelaan,

  • Thank you David 😀 I’m in one piece, no broken bones. Only internal brucing and have tomtake easy for few weeks (days). Thank goodness it is just a painfull scare.

 4. On niin älyttömän hieno soundi Cliffin äänessä, kuin samettia kuulisi. Hyvä biisi, sopivan kevyttä huttua kesään. Jostain syystä tulee mieleen joululaulujen melodiat, hassu assosiaatio.. .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s