Onnea Huuhkajat!

Uskomatonta! Ihme on tapahtunut! Me voitettiin! Tämähän on samaa luokkaa kuin Lordin voitto Euroviisuissa!

Congratulations to the Finnish football team! A miracle has happened, we finally made it to the European championships and won our first game there! This is as big as Lord winning the Eurovision Son Contest ten years ago! (We are more into ice hockey than soccer.)

Pelin tilastot ovat aika raakaa luettavaa.

The statistics are very strange.

Beautiful win in a sad game where a Danish player Christian Eriksen collapsed on the game and our hearts go to him and his family. 🙏🙏🙏

10 comments on “Onnea Huuhkajat!

  1. Tästä sainkin eniten tietoa koko pelistä! Eilen kyllä anopilta puhelussa kuulin, että joku tanskalainen oli saanut sairaskohtauksen kesken pelin. Toivottavasti on kunnossa nyt?

  2. No missä välissä ne ehtivät tämän pelata????????? Katsoin eilen ja oli kearmeaa kun se Christensen kaatui suorilta jaloilta nurmelle. Hui kun säikäytti, näytti silmien ilme ihan kuolleelta. Vaan voi kuulema ihan hyvin jo, sydänkohtauksenko sai tai jotain… .

    • Sus’, ne pelasi sitten parin tunnin kuluttua, ihan sattumalta huomasin pelin käynnistyneen uudelleen. Oli se kyllä dramaattinen tapahtumasarja ja karseaa katseltavaa! Live tv töppäsi!

  3. Ah, löytyi tietoa, kaikki hyvin. Huh mikä tuuri, ainoa laukaus maalia kohden ja meni sisään ja Lukas torjui rankun, siistiä!!

      • Kaikista oudoin on yksi paitsio??!! Tarkkaa peliä, sano. Mut Suomi avausvoittoon, mahtavuutta!! Olen ajatellut että jos jatkoon pääsee niin kaikki sen jälkeen on plussaa. Ja se jatkopaikkakin näytti paperilla mahdottomalta, saas nähdä kuinka linnun käy:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s