Paska päivä / A Shitty Day

Tästä muodostui surullinen päivä kun käytiin muorin kanssa lääkärissä geriatrian toimintakeskuksessa kuulemassa muistitestien ja -tutkimusten tuloksia. Alzheimerin tauti sinne on alkanut muotoutua, valitettavasti. Tauti on kyllä jo alkanut ennen aivoinfarktia, näin kun jälkikäteen niitä oireita ajattelee. Lääkitys alkaa nyt, mutta sydämen haarakatkoksesta johtuen se ei ole kaikkein voimakkain. Tänään en osaa vielä oikein käsittää ja käsitellä asiaa. Surettaa muorin puolesta vain. toivoin hänelle myös kivutonta ja levollista aikaa.

Went to a doctor today with Mom to hear results of her memory tests and examinations. Bad news is that she has Alzheimers. It has started developing before her stroke. I’m having a difficult time to handle this right now. They gave her some medication, but not the s trongest one because of her heartt. I can only wish her painless and easy time to come.

20 comments on “Paska päivä / A Shitty Day

  1. Tuo tosiaan on huonoja uutisia, onneksi lääkitykset ja hoidot kehittyy koko ajan, joten toivottavasti uudet keinot tuo apua. Voimia Lepis! ❤️

    • Kiitos Susupetal! Tää on nyt tällaista. Ambulanssimiehet vei äsken sairaalaan kun hoitaja oli tullut ja väitti puheen puuroutuneen. Olin pellolla ja Äiti täydessä unessa kun hoitaja tuli. Oli pistänyt ambulanssimiehille tosissaan hanttiin ja ilmeisesti antanut kaikkien kuulla kunniansa. Olivat kaikki tosi pahalla päällä kun saavuin paikalle. Näitä lähtöjä on nyt ollut pari kun ne ei malta antaa herätä. Tosin työtäänhän ne vain tekee.

  2. Paljon tsemppejä ja voimia , on vaikeaa kun läheinen ikäänkuin katoaa tuon sairauden edetessä. Mummollani oli Alzheimer, ja pari vuotta sitten kuolleella tädilläni, joten aina pelkään että se osuu myös omalle kohdalle.

    • Kiitos Jael! Onneksi se ei ole perinnöllinen, ilmeisesti. Toki sitä murehtii ja huolestelee omaltakin kohdalta. Äidillä on se katoaminen jo vähän alkanut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s