Saturday Classics – 09102021

Kauniille rakkauslauluille on aina paikkansa. Tänään herkistellään Badfingerin ‘Day After Day‘ hitin äärellä. Kaunista laulantaa ja kaunista kitarointia. Biisi on vuodelta 1971 ja se löytyy bändin ‘Straight Up‘ -albumilta. Biisi on Pete Hamin käsialaa ja tuottajan toimii George Harrison, joka myös soittaa joitain kitarointeja.

There’s always a space for a beautiful love songs. Todays we’ll be sensitizing with Badfinger‘s ‘Day After Day‘ song. There’s some lovely singing and guitar playing along the sad lyrics. The song is from a 1971 album ‘Straight Up‘ and it is written by Pete Hami. George Harrison was the producer of this song and you can hear his guitar playing in the there.

9 comments on “Saturday Classics – 09102021

  1. Ihan uus bändi ja kappale, tai siis vanhoja mutta mulle uusia. 😊 En tiä olisko ilman vinkkiä tunnistanut, mutta kyllä hienoisen beatlesmaisuuden jotenkin tosta kuuli. Hyvä kappale!

  2. Aivan uutta, kivaa!! Hmm, kuulee beatlesin läpi aika hyvin, oli kyllä aika dominoiva vaikutus biisien tekijöihin (ja ylhäällä yksi selitys, apple).Tuo pianonkilkutus on jees, se väliosa muutenkin. Harmi kun on yö kun kuuntelen, tekisi mieli huudattaa, kuulostaa julistavalta, halataan kaikki kaikkia!! Hieno melodia biisissä!

    Kiva yllätys aina kun kuulee “uutta” musaa, enempi mieleistään uutta löytää jo tehdyistä;) näköjään…tai siis kuulojaan. (<—hihihi, ihme väännös).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s