Saturday Classics – 13112021

Jatketaan marraskuun vihreää teemaa myös klassikoihin ja nautiskellaan Outlaws bändin hienoa ’Green Grass and High Tides’ -biisiä, joka on kirjoitettu kuolleille rocktähdille taivaaseen ( Jimi Hendrix ja Janis Joplin). Biisin on kirjoittanut Hughie Thomasson ja se on julkaisu vuonna 1975 bändin debuuttialbumilla,’Outlaws’. 

November is turning green at the classics as well. Today we shall enjoy Outlaws’ song to dead rock stars (Jimi Hendrix and Janis Joplin at the time). ’Green Grass and High Tides’ was written by Hughie Thomasson and it can be found from ’Outlaws’ album from 1975.

15 comments on “Saturday Classics – 13112021

     • Jep! Mä oon nyt pari vkoa kokeillut syödä puuron kahdeksan tienoilla ja ehkä se on auttanut, kun viime viikon nukkumisten keskiarvo oli 6h 11min. Sais olla enemmän, mutta ei auta.

     • Ai niin iltapuuroa olet syönyt? Luulisi tepsivän. Pitäisiköhän kokeilla kanssa. Nukahtamisen kanssa ei mitään ongelmia, mutta sitten se neljän hujakoilla herääminen jatkuu edelleen. Paitsi tänään sain uudelleen unen päästä kiinni ja nukuin kellon soittoon. Oli riemullista!

     • Vaikea tietysti sanoa varmasti että onko se auttanut, mutta tuntuis että joo. Onnittelut nukahtamisesta! 🍀😊
      Mulla kans nopee nukahtaminen klo 11 jälkeen, mutta tuo vakiherääminen on yleensä vähän viiden jälkeen. Tänäänkin sama ja tuntui että olin hereillä koko ajan vaikka Ouran mukaan olin vain 30min ja sen jälkeen nukkunut viä jotain 30min. Ärsyttävää ku tuntuu että keho nukahtaa, mutta pää ei.

     • Mulla on kans noita fiiliksiä etten ole nukkunut, mutta sitten kuitenkin olen. Tänään taas heräsin liian aikaisin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s