How to Survive November 2021 – 28

Koville ottaa! Äiti sai aamulla jonkin sortin infarktin ja on nyt sydänosastolla hoidossa. Enempää en vielä tiedä. Olin onneksi viettämässä viikonloppua hänen kanssaan. Säikäytti.

It’s getting touhg! Mom had some kind of stoke this morning and is at a hospital at the moment. Luckily I’ve been spending the weekend with her and got her to the hospital in time. I don’t know more than it’s her heart this time. Scary.

18 comments on “How to Survive November 2021 – 28

  • Thank you Tgeriatrix! She had a stroke about year and half ago and shek s been paralyzed ever since. I hope she makes through this one as well.

 1. Pingback: A green tree # 28 – Geriatri'x' Fotogallery

   • Ohhoh, eivätpä tosiaan kauan pidä sairaalassa, hmm, johtuukohan koronasta? Luulisi, että tuossa iässä tuollainen keukoveritulppa ei ole leikin asia.

    • Olen ymmärtänyt ettei keuhkoveritulpat ole kovin terveellisiä kelleen 😲 Äidillä on se elvytyskielto ja veikkaan että jotenkin liittyy siihen. Täytyy kysyä kun soittavat mulle joku päivä sieltä sairaalasta… eivät ole vielä soittaneet 🤬😤

     • Tänään se soitti. Ihan kiva, rauhoitti kummasti. Ei siinä kotiin laittamisesta sen kummasta ollut kysymys kuin että Äiti oli sen verran hyvä kuntoinen ettei toipuminen sen kummemmin edisty sairaalassa. Ihan hyvin tässä on mennyt tänään, nukkuu paljon. Taisi olla rankka reissu kuitenkin.

 2. Voi huh! Kylläpä nyt tulee näitä tilanteita – mullakin on kummisetä 95v viety eilen sairaalaan keuhkokuumeen takia. Toivotaan paranemista näille molemmille! 🍀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s