How to Survive November 2021 – 30

Tänään tarjoan kaikille marraskuun selättäjille klassista makeaa mahan täydeltä! Hyvin suoriuduttu! Vihreää marraskuuta oli ilo seurata, kiitos kaikille.

Today I serve these Classic Sweet Green Marmelades to all November 2021 survivors! Well done! It was my pleasure to follow green November posts, thank you.

– Vihreä kuulat / Green marmelades –

Marraskuun selättäjille pieni makupala mukaan / Here’s a small sweet memory to all November survivors:

25 comments on “How to Survive November 2021 – 30

 1. Just muuten näkyi Yhteishyvä-lehdessä juttua tuolta vihreäkuula-tehtaalta ja mainittiin Lappeenranta! 😊 Kyllä mä noista ainakin tykkään. Ja nyt kun on peli-ilta ohi, niin huomaan ettei tullut kunnon vihreää osallistujaa koko kuun aikana blogiin.

  • Saattaa niitä yhden silloin tällöin maistella, mutta se on siinä Timo 🙂 En tiennyt että niitä täällä tehtäisiin 😮

    • Haa, täällä on Marianne puisto siinä tehtaan vieressä, nyt kyllä pitää saada Vihreä kuula -puisto kanssa! 🙂

     • Yritin googlemapsilla löytää, kun olisi ollut hauska lähettää linkkiä tyttärelle, mutta ei löytänyt nimellä eikä Fazerin toimipaikkojen vierustoja kurkkimalla… Jospa sen puiston viereinen katu olis ‘Vihreäkuulakatu’? 🤓

 2. Kiitos selätys-haasteesta namuista. Rattoisasti sujui kuukausi vihreät mielessä. Joulunodotusta.

 3. Kiitos selätyksestä.
  Oma intoni blogin päivittämiseen hiipui, mutta oli mukavaa kulkea teidän muiden matkassa. Leppoisaa joulukuuta. Lumi tuo valoa päiviin.

 4. Suu makeana kiittelen sinua selätys-haasteesta. Marraskuu meni kuin lentäen, ehdin minäkin loput kuvat lisätä, vaikka tiukkaa teki ajallisesti.
  Iloista joulunodotusta Lepis!

  • Kiitos osallistumisesta Millin kauniilla kuvillasi! Kiire tässä aina tulee ja joku ilta minullakin oli että melkein unohtui postata ja piti sängystä pompata takaisin koneelle 🙂

 5. Tämä oli minunkin yksi idea, mutta jäi toteutumatta. Kiitos haasteesta oli kiva taivaltaa kanssasi taas tämäkin marraskuu. Kommentoin viimeiset kuvat tänään, sain loppumetreillä silmätulehduksen joka esti koneella oloa joten se hiukan jäi.
  Blogitselle mainitsen tässä että kävin katsomassa kuvasi, mutta jostain syystä en saanut kommentteja läpi, laskutaitoni on huono mutta nuo matikantehtävät minäkin osasin mutta en vaan päässyt sisään. Hienoja postauksia.

  • Aika moneen kertaa on täytynyt laskea siellä ja ihmetellä ettenkö muka enää osaa 😉 Sama se kyllä on useimmissa bloggerin blogeissa, joissa pitää niitä kuvia rastitella. Joskus ei vaan osu!

 6. Oi, lempinamujani!

  Kiitos taas haasteen vetämisestä! Marraskuu sujahti nopsaan ja ihmeen paljon vihreää löytyi kameran linssille!

  Leppoisaa joulun odotusta!

  • Kiitos osallistumisesta upeilla kuvilla Susupetal! Tämä meni jälleen siivillä tämä marraskuu 🙂 Nyt on mukava kääriytyä siihen joulun odotukseen 🙂

 7. Pingback: the last day of November # 30 – Geriatri'x' Fotogallery

 8. Timo, Google Maps ei näköjään näytä sitä, kartat ovat niin vanhoja ettei näyt. Niinpä katsoin Apple Mapsista ja siellähän se näkyy tehtaan vieressä. Lähetin sulle kuvan tekstarina 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s