Finger clipping weather

Kävin aamulla Imatralla enkä malttanut olla käymättä vesivoimalaitoksella katsomassa sumun muodostumista veden pintaan. Pakkasta oli -24 C˚, muutaman kuvan kerkesi ottamaan ennen kuin sormet hyytyivät.

Visited the neighbouring city, Imatra, this morning and managed to take few pictures at the hydroelectric power-plant before my fingers were frozen. The temperature was -24 C˚ and I wanted to see how the fog was forming on the top of the water.

16 comments on “Finger clipping weather

 1. Ei -24 asteen pakkasessa kauan sormet paljaina pysty kuvaamaan, vaikka olisi kuin kiinnostavaa kuvattavaa. Kamerakin saattaa nokkautua.

 2. Onpas taas hieno kuva! 👍🏻 Ja vältit linssin huurtumisenkin.
  Taitaa olla siitä voimalaitoksen ‘takaa’? Viime kesänä noilla tienoilla kierreltiin, mutta tuo taidettiin vain nähdä toiselta puolelta. Imatra ja siitä eteenpäin onkin loppuosa siitä reissusta vieläkin julkaisematta.

  • Kiitos Timo 🙂 Tää on kännykällä ja sillä Spectrellä otettu. Oli vaan kova homma pitää kännykkä vakaana siinä pakkasessa 🙂 Paikan tunnistit hyvin 🙂

   • Niiin joo Spectre! Ei oo näkynyt taas vähään aikaan juoksevaa vettä ulkona, niin on unohtunut koko softa. Paikasta ajattelin, ettei noin isoa voi montaa olla siellä ja kun sateliittikuvasta katoin niin hoksasin miksen itte nähnyt tuota.

    • No ei tosiaankaan ole juoksevaa vettä enää paljoa näkyvissä kuin tuollaisissa voimaloissa. Ja lisää pakkasia tiedossa ensi viikolla… Kääk!

     • Sellaset -15 vielä menee ja kävinkin kävelyllä viimeksi kun niitä oli, mutta ehkä siinä se kipuraja on 🙂 Jouluna saa makoilla 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s