Saturday Classics – 22012022

Tällä viikolla poistui keskuudestamme ansiokas rock-oopperoiden tekijä, Meat Loaf Päivän biisi on hänen megahittinsä vuodelta 1993 ‘I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)‘.

This week we heard the sad news of Meat Loaf passing. Today’s song is his mega hit, ‘I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)‘ from 1993.

In memoriam Meat Loaf / Michael Lee Aday 1947 – 2022

13 comments on “Saturday Classics – 22012022

 1. Mitä se ei muuten suostu tekemään vaikka tekeekin kaiken rakkauden eteen? Olin ensin Poltan-kynttilää-suuren-muusikon-muistoksi ja spotifyssä laitoin lista soimaan vaan luin sitten että oli koronakriitikko, vastusti maskeja ym ja kuoli koronaan…. . Se siitä arvostuksesta. Muutenkin kyllästyy aika nopeasti näihin vaan hetken verran tää mahtipontisuus toimii alkaen vierastuttamaan viidennen biisin kohdalla.
  Death ringer oli pentuna kassu-versiona, ihanlin aina kansitaidetta!

   • Parempi sivaltaa kuin levittää disinformaatiota josta mies maksoi raskaimman hinnan. En kertakaikkiaan hyväksy tunnettujen ihmisten paskanjauhantaa aiheesta sillä se menee niiin monen korviin ja saa ihmiset toimimaan väärällä tavalla. Eikä tämä nyt ole ihan selvää?
    Vai kannantako sinä asiaa, oletko koronakriittinen, epäiletkö 5g-siruja olevan rokotteissa??????

  • Jaa, sellainen Diili on tainnut jäädä näkemättä. No en minäkään kovin säännöllisesti ole kuunnellut. Jostain syystä brittiystävien suursuosikki hän oli aikoinaan ja sitä kautta tuli tutuksi tämä musiikki. Ja tietysti tämä biisi.

    • Timo, olen sitä mieltä että jokainen koronakuolema on yksi liikaa ja kun tämä on ihmiskunnan aiheuttama niin meidän on kaikkien katsottava peiliin miten tuota luontoa kohdellaan. Onneksi jäi musiikki ja nuo leffat.

     • Mä oon näis blogijutuis vähä jäljis, mutta näinpä! Eläinten massatuotanto ruuaksi välittää eniten näitä viruksia sieltä puolelta ihmisille, joten se pitäis saada pandemioiden ja ilmastonmuutoksen + ruuan riittämisen takia alas mahd pian. 👍🏻

 2. Timo, totta puhut ja tästä taidettiin puhua kesälläkin eli kasvisruoan lisäämisestä lautaselle. Nyt on edistystä tapahtunut, kasviksia tuskin pystyn enää lisäämään meneehän niitä jo mahtavia määriä, mutta olen kokeillut kasvisperäisiä lihankorvikkeita viime aikoina. Beanit Härkis osoittautui paremmaksi kuin nyhtökaura, koin sen puisevaksi, ja Quarn on ylitse muiden. Sitä olenkin syönyt jo vuosia ja voin suositella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s