Saturday Classics – 07052022

Pian, tai ainakin aivan kohta, purskahtaa! Vihreys ottaa vallan ja pääsemme tanssimaan niityille ja kedon kukkia tuoksuttelemaan. Otetaan tänään varaslähtö Donovanin upealla ‘The Lullaby of Spring‘ vuodelta 1967. Biisi löytyy ‘A Gift from a Flower Garden‘ -albumilta. Nautitaan keväästä!

Soon, so soon it will burst! Green will take over and we’ll be able to dance on fields and smelling the flowers. The spring is a bit late, so let’s take an early start with Donovan‘s beautiful ‘The Lullaby of Spring‘ from 1967. The song is from his first double studio album. ‘A Gift from a Flower Garden‘. Let’s enjoy the spring!

− The Lullaby of Spring −

8 comments on “Saturday Classics – 07052022

    • Täälläkin saattaa nyt alkaa jotain tapahtumaan kun äsken alkoi satamaan, yöpakkasia oli vielä tällä viikolla. Donovan on varsinainen puutarhurin unelma 😀 😀 😀

  1. Hiljaa virtaa Don, on vaan niin herkkä hetki että jee!! Suomeksi: -mollitulkinta sopii paremmin Donovanille kuin ne duurijolkutukset, heti paljon uskottavampi.
    Kiitos tästä, äidyin oikein huolella kuuntelemaan.;)

  2. Kaunis laulu, Donovanilla oli muutenkin kauniita lauluja. Olen muuten nähnyt Donovanin ja puhunutkin hetkisen hänen kanssaan kun asuin täällä ensimmäistä kertaa ja hän oli täällä konsertoimassa, ja asui hotellissa jossa olin töissä.

    • Jael, hänellä on todellakin paljon kauniita lauluja. Jääneet ehkä hieman paitsioon, ainakin meillä. Mieleenjäänyt tapaaminen, wow 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s