Saturday Classics – 04062022

It’s summer! Vihdoinkin! Se on kesä! Ainakin kalenterin mukaan eilen loppui koulu ja pääsemme jälleen kesälaitumille. On ollut jälleen kerran varsin tiukka ja työn täyteinen kevät. Viimeiselle viikolle tulin vielä vähän kipeäksi, mutta onneksi sain droppeja ja ei sen vakavampaa. Todistuksia pääsin jakamaan eilen ja sen jälkeen meninkin kiinalaiseen akupunktioon stressin poistoon. Tänään olen vetänyt lonkkaa ja nauttinut tästä The Temptationsien ‘It’s Summer‘ biisin pehmeästä keinunnasta vuodelta 1971. Biisi löytyy ‘Solid Rock‘ albumilta ja se on Norman Whitfieldin ja Barrett Strongin käsialaa. Laulajana on Dennis Edvards. Kesäloma alkakoon tästä!

It’s summer! At last! School is over and there was a graduation day yesterday for many of my students and it was my pleasure to hand them their well earned diplomas. It’s been a hectic spring and have been runnin around like a mad for the past week. Then got a bit under the weather for the last week, got some medicine and managed it. Yesterday went to a Chinese acupuncture to get some relief for stress. Today I’ve been enjoying this The Temptations’ ‘It’s Summer‘ song from 1971, lovely softness. The song is from ‘Solid Rock‘ album and it’s been written by Norman Whitfieldin and Barrett Strong. Lead singer is Dennis Edvards. Let the summer holidays start from this!

– It’s Summer –

 

8 comments on “Saturday Classics – 04062022

    • Kiitos Susupetal 🙂 Tauti on tainnutettu antibiotein, toivottavasti. Tänään viimeinen päivä. Akupaikka vaikuttaa lupaavalta. Nyt oli ensimmäinen kerta ja jo alkoi tuntumaan piikit siellä ollessa ihan hyvältä. Paikallinen kiinalaisen akupunktion taitaja ja shiatsun. Opiskellut saksassa ja kiinassa. Jatketaan tutustelua parin viikon päästä.

  1. On niin rentoa etä lipsahtaa uneen jos keskittyy 🙂 Korkealaatuista keinuntaa, upeasti soitetut tausta ja hunajaäänet päälle ja siinä se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s